DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot
5,5W, dimbar, 230V, GU10

DimTone spotpære.

​Fargetemperaturen justeres fra 3000k-2200k. Bliver gradvis varmere ved dimming.Introduserer den innovative og allsidige spotlampen - DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot, som er den perfekte løsningen for å skape en stemningsfull og avslappende atmosfære i alle slags situasjoner. Med en GU10 fatning og en lysstyrke på 345 lumen, er denne lampen en kraftig og pålitelig kilde til lys som kan kobles til en 230V strømforsyning.


Det som virkelig skiller denne spotlampen fra konkurrentene, er dens ekstraordinære lyskvalitet. Med en høy RA-verdi på 90-95, gir den enestående lyskvaliteten en levende og naturlig belysning som fremhever alle farger og nyanser på en vakker og sprudlende måte. Dette gjør det til en ideell løsning for selv de mest kravstore situasjoner.


I tillegg er denne spotlampen dimbar, noe som gir deg full kontroll over belysningen. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en lang og sikker driftstid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling sikrer også at produktet har en lang levetid.


Når det gjelder fargetone på lyset, er DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot tilgjengelig i varm hvit (2200-3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære som gjør at du kan nyte det varme lyset i alle slags situasjoner.


Med dimensjonene på 54 x Ø50 mm, er denne spotlampen også kompakt og enkel å installere. Derfor har den blitt en populær løsning for både hjemmebruk og profesjonelle belysningsprosjekter. Med DimTone / WarmGlow / DimToWarm spot, trenger du ikke å velge mellom funksjonalitet og estetikk. Du kan få begge deler og skape en imponerende belysning som vil forbedre alle slags situasjoner.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

109,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2200-3000K
DimbarJa
Lysstyrke345 lumens
Spredning60 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5.5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde54 mm.
Diameter50 mm.