LEDlife LUX4 LED spot
4W, 230V, GU10, RA 97

GU10 LED-spot fra LEDlife.

Velg dimbar Ja/Nei.LEDlife LUX4 LED spot er en imponerende LED-lampe som er utformet for å erstatte tradisjonelle 55W lyskilder. Dette er en 4W LED-lampe med GU10 fatning, som betyr at den er enkel å installere og bruke. For å få maksimalt ut av dette produktet, må det kobles til en 230V forsyning.


Med en lysstyrke på 350 lumen og en lysspredning på 60 grader, kan du være sikker på at dette produktet gir deg et kraftig og bredt lys. Men det som virkelig skiller denne LED-lampen fra andre på markedet, er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 95-99, gir denne lampen et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, vil denne LED-lampen gi deg den lyskvaliteten du trenger.


Det beste av alt er at du kan velge mellom en dimbar og en ikke-dimbar versjon av denne LED-lampen. Dette gir deg muligheten til å tilpasse lysstyrken etter dine behov og preferanser. Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære på soverommet eller trenger et kraftig lys på kjøkkenet, kan du stole på at denne LED-lampen vil gi deg det du trenger.


LEDlife LUX4 LED spot er laget av høykvalitets LED som sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke og en pålitelig driver og god kjøling, kan du stole på at denne LED-lampen vil ha en lang levetid. Med dimensjoner på 55 x Ø50 mm, er denne LED-lampen kompakt og enkel å installere hvor som helst i hjemmet ditt.


Alt i alt er LEDlife LUX4 LED spot en fantastisk LED-lampe som vil gi deg høy kvalitet og pålitelig belysning i mange år fremover. Med dens imponerende lysstyrke, lyskvalitet og levetid, er dette et produkt som virkelig skiller seg ut på markedet. Enten du er på jakt etter en dimbar eller ikke-dimbar versjon, kan du være sikker på at denne LED-lampen vil gi deg akkurat det du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

134,00 kr inkl. mva.

120,60 kr  ved kjøp av 10+

  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke350 lumens
Spredning60 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt55w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde55 mm.
Diameter50 mm.