V-Tac 100W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

120lm/w.V-Tac 100W LED gatelys er et avansert og effektivt produkt som gir en imponerende lysstyrke på hele 12000 lumen. Dette gjør det ideelt for å lyse opp store områder som parkeringsplasser, veier og gangstier. Med en høy lysspredning på 110 grader, gir det en jevn fordeling av lyset og sikrer optimal belysning av området.


Produktet er utstyrt med Samsung LED chip, som er kjent for å være av høyeste kvalitet. Dette sikrer at gatelyset har en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. I tillegg kommer det med en produsent garanti på 5 år, som gir ekstra trygghet for kunden.


Gatelyset er designet med en profesjonell og pålitelig driver, i tillegg til god kjøling, noe som gir en lang levetid. Med dette produktet kan man forvente seg en pålitelig og effektiv belysning i mange år fremover.


V-Tac 100W LED gatelys kommer i to forskjellige fargetoner: Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6400K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner. Dette gjør at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir derimot et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Dimensjonene på gatelyset er 260 x 535 x 64 mm, og det er IP65-klassifisert. Dette betyr at det kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Med integrert lyskilde er det enkelt å installere og bruke.


Alt i alt er V-Tac 100W LED gatelys et avansert og effektivt produkt som gir optimal belysning av store områder. Med høy kvalitet på LED chip, profesjonell driver og god kjøling, kan man forvente seg en lang levetid. Med to forskjellige fargetoner å velge mellom, kan man tilpasse lysforholdene etter behov. Produktet er enkelt å installere og bruke, og med IP65-klassifiseringen kan det brukes utendørs i alle slags værforhold.


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 573,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke12000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde535 mm.
Bredde260 mm.
Dybde64 mm.
MaterialeAluminium