V-Tac 30W LED gatelys
Samsung LED chip, IP65, 120lm/w

Til belysning av bygninger, parker, veje, gater, lekeplasser, lysløyper, parkeringsplass, oppkjørselen, gården, privat vei, hoppbakker eller slalombakker.

120lm/w.V-Tac 30W LED gatelys er en kraftig og pålitelig lyskilde som er ideell for å belyse store områder. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 3600 lumen kan dette produktet gi en jevn og pålitelig belysning. Takket være en bred lysspredning på 110 grader, kan lyset fordeles jevnt og effektivt, slik at området får optimal belysning.


Ved å bruke Samsung LED chip og høykvalitets materialer, kan dette produktet forventes å ha en levetid på opptil 30.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid, kan du være trygg på at dette produktet vil gi pålitelig belysning i lang tid fremover. I tillegg til dette, kommer gatelyset også med en 5-års produsentgaranti, som gir ekstra trygghet for kundene.


Når det kommer til fargetone, har du muligheten til å velge mellom to forskjellige farger. Nøytral hvit (4000K) gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner. Dette gjør at opplyste motiver ser helt naturlige ut. Kald hvit (6400K) gir derimot et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Dette er en farge som sjelden brukes i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Gatelyset har en dimensjon på 135 x 375 mm, noe som gjør det enkelt å montere og installere. Takket være en IP65-klassifisering kan produktet også brukes utendørs, og er motstandsdyktig mot både vannsprut og regn. Med integrert lyskilde er det enkelt å installere og bruke, og du kan være trygg på at dette produktet vil gi deg pålitelig belysning i lang tid fremover.


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

807,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke3600 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk30w
SpenningsintervallAC:85-265V, 50/60Hz
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde375 mm.
Bredde135 mm.
MaterialeAluminium