12W LED pære
230V, G9
Produktet er liten og kompakt og passer derfor enkelt inn i de fleste armaturer.Energibesparende og miljøvennlige egenskaper Med LED-teknologi bruker pæren kun 12W, sammenlignet med 75W for en vanlig glødepære.

Dette gir kraftige besparelser i strømforbruket og reduserer karbonavtrykket.

Produktet er også et miljøvennlig alternativ da det ikke inneholder skadelige stoffer som kvikksølv, som er til stede i de fleste glødepærer. Produktet har også en høy IP-klasse på IP44 som gjør det ideelt for bruk utendørs.

Dette gjør det perfekt for utendørsbelysning som gårdsplasser, parker, stier og garasjer.12W LED-pæren er et miljøvennlig og energieffektivt valg for å belyse innendørs eller utendørs miljøer.

Den har et høyt lysutbytte, en høy lyskvalitet og et nøyaktig nøytralt lys som gjør det enkelt å skape et behagelig og samtidig produktivt arbeidsmiljø.

Den har også et kompakt design som passer de fleste armaturer, sammen med en høy IP-klasse som gjør det ideelt for utendørsbruk.

Dette gjør 12W LED-pæren til det perfekte valget for å oppgradere eksisterende belysningssystemer, og for å oppnå store energibesparelser i fremtiden.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

142,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke1080 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V AC
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde64 mm.
Diameter23 mm.