8W LED pære
230V, G9Denne 8W LED-pæren med G9 fatning er den perfekte løsningen for deg som ønsker en strømbesparende og miljøvennlig belysning. Pæren krever en tilkobling til en 230V strømkilde og gir en lysstyrke på hele 750 lumen. Lysspredningen er på hele 270 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og sørger for at hele rommet blir godt opplyst.


En av de største fordelene med denne LED-pæren er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, er fargene i rommet vakkert og genuint vist. Dette sikrer et naturlig lys som er tilstrekkelig for de aller fleste behov. Man kan derfor være sikker på at man får et lys som er behagelig og som gir rommet en god atmosfære.


Denne LED-pæren har også en lang levetid, opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette skyldes at LED-ene som brukes i pæren er av høyeste kvalitet. I tillegg er pæren utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som sørger for at pæren er sikker og holdbar.


8W LED-pæren kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (2700K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, og er derfor perfekt for rom som skal brukes til avslapning og kos. Nøytral fargetone derimot, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


LED-pæren har en størrelse på 64 x Ø19 mm, og er derfor enkel å montere. Det er også verdt å nevne at pæren er et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle lyskilder, da den har en lavere energiforbruk og gir mindre utslipp av CO2. Med denne LED-pæren kan du derfor redusere ditt energiforbruk og samtidig nyte godt av en lyskilde av høy kvalitet og lang levetid.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

107,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke750 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V AC
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG9
Høyde64 mm.
Diameter19 mm.