V-Tac 1,5W LED pære
Samsung LED chip, 12V, G4

Fin mattert LED pære fra V-Tac.

 

Høyde med ben: 38,5 mm.

Høyde uten ben: 30,5 mm.

Bredde: 12 mm.V-Tac 1,5W LED pære er en liten og kompakt lyskilde som er spesielt utviklet for å erstatte tradisjonelle 10W pærer med G4 fatning. Med sin lave effektforbruk på kun 1,5W, er denne LED-pæren en energieffektiv og miljøvennlig løsning for alle som ønsker å redusere strømregningen og spare på ressursene.


For å kunne bruke V-Tac 1,5W LED pære, må den kobles til en 12V forsyning. Dette gjør den ideell for bruk i for eksempel båter, campingvogner, hytter og andre steder hvor man har begrenset tilgang på strøm. Med en lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne lille LED-pæren en jevn og behagelig belysning som er perfekt for både lesing, arbeid og avslapping.


En av de største fordelene med V-Tac 1,5W LED pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne LED-pæren et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør den ideell for bruk i alle rom i huset, og for alle typer belysning.


V-Tac 1,5W LED pære er utstyrt med en Samsung LED chip av høyeste kvalitet, som sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer. Dette betyr at du kan bruke denne LED-pæren i mange år fremover, uten å måtte bekymre deg for å skifte den ut. I tillegg er den utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, samt god kjøling, som gir en ekstra sikkerhet og stabilitet.


Når det gjelder fargetone på lyset, kan du velge mellom to forskjellige alternativer: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, som er perfekt for å skape en koselig og hyggelig stemning. Nøytral fargetone er derimot ideell for arbeidsmiljøer, da lyset er uten blå eller gule toner, og opplyste motiver virker helt naturlige.


Til slutt kan det nevnes at dimensjonene på V-Tac 1,5W LED pære er 12 x 38.5 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å installere, uansett hvor du trenger den. Med sin høye kvalitet, lange levetid og energieffektive egenskaper, er denne LED-pæren en utmerket investering for alle som ønsker å redusere strømregningen og spare på ressursene.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

56,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Erstatt10w
Spenning12V
SpenningsintervallAC/DC:12V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelG4
Høyde38.5 mm.
Bredde12 mm.
MaterialePVC