LEDlife 100W LED pære
100lm/w, 90° spredning, IP53 vanntett, 230V, E40

100W LED pære med kraftigt lys til erstatning af eks. high bay eller armaturer.

Pæren har aluminiumshus som sikrer god varmeavledning og lang levetid.LEDlife 100W LED pære er det perfekte valget for deg som ønsker høy kvalitet og lang levetid på ditt lysprodukt. Med en E40 fatning og behov for å koble til 230V forsyning, er denne pæren enkel å installere og bruke.

Med en lysstyrke på hele 11500 lumen og en høy lysspredning på 90 grader, vil du få jevn og god lysfordeling i rommet ditt. Dette gjør at produktet er spesielt godt egnet for større områder som for eksempel lager eller verksteder. Lyskvaliteten er også av høyeste kvalitet, med en RA-verdi på mellom 80-85, som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør at produktet er egnet for de aller fleste behov.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan du være sikker på at produktet vil ha en lang levetid på opp til hele 50.000 timer. Dette gjør at du vil ha en sikker og pålitelig lyskilde i lang tid fremover. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, vil du kunne nyte godt av produktet i mange år fremover.

Fargetonen på lyset finnes kun i nøytral hvit (4000K). Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, og opplyste motiver vil virke helt naturlige. Dette gjør at produktet passer godt til bruk i arbeidsrom og på større områder.

Med dimensjoner på 246 x Ø220 mm og en IP53 beskyttelse som tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, er dette produktet både robust og slitesterkt. Du kan være sikker på at produktet vil tåle alle slags vær- og miljøforhold.

Alt i alt er LEDlife 100W LED pære et produkt av høy kvalitet og lang levetid, som passer perfekt til større områder og arbeidsrom. Med sin høye lysstyrke, jevne lysspredning og nøytrale fargetone vil dette produktet gi deg et effektivt og behagelig arbeidsmiljø i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

1 498,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke11500 lumens
Spredning90 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE40
Høyde246 mm.
Diameter220 mm.
MaterialeAluminium+PC