6W LED pære
P45, E27, 230vDenne 6W LED-pæren med E27 stor fatning er et utmerket valg for å oppgradere belysningen i hjemmet ditt eller på kontoret. Med en lysstyrke på 750 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren jevn og effektiv belysning til ethvert rom. Det er ingen tvil om at denne LED-pæren gir en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du bruker den til å lese, arbeide eller slappe av, vil denne pæren gi deg det beste lyset for alle behovene dine.


En av de fantastiske funksjonene til denne LED-pæren er at du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: Varm hvit og Nøytral hvit. Hvis du ønsker å skape en koselig atmosfære, vil den varme fargetonen gi deg en behagelig og avslappende følelse. Hvis du trenger å arbeide eller studere, vil den nøytrale fargetonen gi deg en effektiv belysning uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Med dimensjoner på 72 x 45 mm, passer denne LED-pæren perfekt i de fleste standardfatninger. Den enkle installasjonen gjør det enkelt å bytte ut de gamle pærene dine med disse energieffektive alternativene. Med et lavt strømforbruk på 6W og en lang levetid på opptil 25.000 timer vil du spare penger på strømregningen og ikke bekymre deg for å bytte ut pærene så ofte.


Så hvis du ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet ditt eller på kontoret, er denne 6W LED-pæren med E27 stor fatning et utmerket valg. Med høy lyskvalitet, to forskjellige fargetoner og en enkel installasjon, vil du kunne nyte den beste belysningen til alle behovene dine.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke750 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Bredde72 mm.
Dybde45 mm.