LED-POL 1,3W LED pære
ST64, karbon filamenter, rav farget glas, ekstra varm, E27LED-POL 1,3W LED pære er en fantastisk dekorasjonsbelysning som er utstyrt med en stor E27 fatning. For å fungere, krever denne pæren en tilkobling til 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 55 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan bruke den til å skape en koselig og varm atmosfære i ethvert rom i hjemmet ditt.


En av de mest imponerende aspektene ved denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at den vil gi deg et naturlig og vakkert lys som vil vise alle farger på en ekte og genuine måte. Dette gjør den til en perfekt belysning for de fleste behov.


En annen flott funksjon ved LED-POL 1,3W LED-pæren er dens fargetone på lyset. Den er tilgjengelig i ekstra varm (2200K) med et tydelig varmt skjær som minner om gammeldags glødetråder. Dette gir en ekstra koselig og varm følelse til rommet. Med ekstra varm hvit fargetone, kan du skape en stilfull og nostalgisk atmosfære som minner om tiden da glødetrådpærer var det vanlige.


Når det gjelder dimensjoner, måler denne pæren 142 x Ø64 mm. Dette gjør det enkelt å installere den i en rekke forskjellige lamper og armaturer. Med sin høye kvalitet og vakre design, er LED-POL 1,3W LED pære et flott valg for alle som ønsker å skape en koselig og varm atmosfære i hjemmet sitt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

56,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarNei
Lysstyrke55 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde142 mm.
Diameter64 mm.