3W LED kronepære
Mattert, E27

Kompakt kronepære som lyser veldig fint.

 Denne 3W LED kronepæren er utstyrt med en E27 stor fatning som gjør den enkel å installere. For å kunne bruke pæren må den kobles til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 250 lumen og en spredning på 120 grader, gir denne kronepæren et klart og tydelig lys. Den retningsbestemte spredningen sørger for at lyset fokuseres der det trengs mest.

En av de viktigste egenskapene ved denne kronepæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør den ideell for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikken.

Pæren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære. Med dette varme lyset kan man virkelig nyte øyeblikkene og skape en koselig stemning.

Når det gjelder dimensjonene, har denne kronepæren en størrelse på 88 x Ø45 mm. Den har også en IP20 klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor bør brukes innendørs.

Samlet sett er denne 3W LED kronepæren et flott valg for de som ønsker et energieffektivt og kvalitetsbevisst alternativ til tradisjonelle lyskilder. Med sin enkle installasjon og behagelige lys, er den ideell for å skape en hyggelig atmosfære og belyse rommet på en effektiv måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 7-9 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke250 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde88 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeABS Plast