12W LED pære
Dimbar, A60, E27Denne 12W LED-pæren med E27 stor fatning er et utmerket valg for de som ønsker å erstatte en 71W pære og spare energi. Den er enkel å installere og krever kun en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 1000 lumen og en høy lysspredning på 220 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset og lyser opp rommet på en effektiv måte.

En av de største fordelene med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyset er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi et behagelig og avslappende miljø.

Denne LED-pæren er også dimbar, noe som gir deg full kontroll over lysstyrken i rommet. Du kan enkelt justere lyset etter behov og skape den atmosfæren du ønsker.

En annen flott funksjon med denne LED-pæren er at du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K). Hver av disse fargetonene har sin egen unike egenskap som vil passe til forskjellige situasjoner og behov.

Varm fargetone vil gi deg en koselig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en hyggelig stemning i stuen eller soverommet. Nøytral fargetone vil gi et rent og effektivt arbeidsmiljø, og vil være ideell for kontoret eller arbeidsrommet. Kald hvit fargetone vil gi et kaldt og klart lys, som er perfekt for spesielle dekorasjoner eller til lakkeringshaller og akvarier.

Denne 12W LED-pæren har dimensjoner på 140 x Ø60 mm og er IP20, som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den ideell for innendørs bruk og passer perfekt til hjemmet, kontoret eller butikken din.

Oppsummert er denne 12W LED-pæren et utmerket valg for de som ønsker å spare energi og samtidig opprettholde en høy lyskvalitet. Med dens dimbare funksjon og valg av tre forskjellige fargetoner, vil den passe til alle dine behov og skape den perfekte atmosfæren i rommet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

51,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke1000 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt71w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde140 mm.
Diameter60 mm.
MaterialePVC