V-Tac UFO LED pære
Samsung LED chip, 24W, E27

UFO-pære på 24W fra V-Tac.

Lysstyrke: 1900 lumen (tilsvarer 120W).

Spredning: 120 grader.

Montering: E27.

Diameter: 20 cm.V-Tac UFO LED pære er en kraftig og energieffektiv LED pære som er ideell for både hjemme- og kontorbruk. Med en effekt på 24W er denne pæren i stand til å erstatte en tradisjonell pære på hele 120W. Dette betyr at du kan få den samme lysstyrken, men med en mye lavere energikostnad.


Pæren har en stor E27 fatning som gjør den enkel å installere i de fleste lamper og lysarmaturer. Den må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt og gi deg den ønskede lysstyrken.


Med en lysstyrke på 1900 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du enkelt kan lyssette hele rommet med kun en pære, uten å måtte bekymre deg for mørke flekker eller områder med mye skygge.


Pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil oppleve en klar og tydelig belysning i rommet.


V-Tac UFO LED-pære er utstyrt med Samsung LED-chip og kommer med en produsentgaranti på 5 år. Dette sikrer deg en høy kvalitet og lang levetid på pæren.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner - varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Pærens dimensjoner er 80 x Ø200 mm og den har en IP20-sertifisering, noe som betyr at den ikke er vanntett. Dette gjør den perfekt for innendørs bruk, men den bør ikke brukes utendørs eller i fuktige omgivelser.


Alt i alt er V-Tac UFO LED-pære et flott kjøp for alle som ønsker å spare energi og samtidig få en kraftig og effektiv lyskilde med en høy kvalitet på lyset. Med enkel installasjon og en lang levetid, vil denne LED-pæren garantert gi deg mange års glede og nytte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

226,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke1900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk24w
Erstatt120w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde80 mm.
Diameter200 mm.