V-Tac 8W LED spotpære
Samsung LED chip, T37, E27

Sterk E27 LED Pære med Samsung LED Chip.V-Tac 8W LED spotpære med E27 stor fatning er en utmerket erstatning for tradisjonelle 55W pærer. Denne pæren er utformet for å kobles til en 230V strømkilde og gir en lysstyrke på 725 lumen. En av de mest imponerende egenskapene ved denne pæren er dens høye lysspredning på 230 grader. Det gir en jevn fordeling av lyset, og sikrer at det er godt fordelt i alle deler av rommet.


Denne pæren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det betyr at lyset som produseres er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte. Det er tilstrekkelig for de fleste behov, og egner seg godt til ulike formål. I tillegg har den en Samsung LED chip og en produsentgaranti på 5 år. Denne kombinasjonen sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke.


En annen viktig egenskap ved denne pæren er dens fargetone på lyset. Den er tilgjengelig i varm hvit (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset skaper en koselig atmosfære, og bidrar til å skape en avslappende og hyggelig stemning i rommet.


Når det gjelder dimensjoner, er denne pæren 115 x Ø37 mm. Den har også en IP20-klassifisering, som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er viktig å merke seg at denne pæren ikke er egnet for bruk i områder der det kan være fuktighet eller vann.


Alt i alt er V-Tac 8W LED spotpære en utmerket erstatning for tradisjonelle pærer. Den har en høy lysstyrke, en jevn fordeling av lyset, og en høy lyskvalitet. I tillegg er den langvarig og sikker i bruk. Med denne pæren kan du være sikker på at du får et godt og pålitelig produkt som vil gi deg godt lys og hyggelig atmosfære i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Certificate Tuv
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

56,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 8-10 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke725 lumens
Spredning230 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt55w
Spenning230V
Spenningsintervall170-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde115 mm.
Diameter37 mm.