15W dagslys pære
5000K, foto og lysterapi, RA 90, E27

Dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, noe som gjør den egnet til fotografering og lysterapi.Den 15W LED Vanlig pære med E27 stor fatning er den perfekte erstatningen for en 150W pære. Denne pæren er utrolig energieffektiv og vil hjelpe deg med å redusere strømregningen din. Den må kobles til 230V forsyning for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 1200 lumen vil denne pæren lyse opp rommet ditt på en fantastisk måte. Men det er ikke bare lysstyrken som gjør denne pæren så spesiell. Den har også en ekstra høy lyskvalitet med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturlig lys som viser alle farger på en vakker og sprudlende måte. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, vil denne pæren gi deg lys av høy kvalitet som vil løfte humøret og gi en behagelig atmosfære.

Denne pæren kommer i en nøytral hvit (5000K) fargetone. Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Du vil ha en behagelig og produktiv arbeidsdag med denne pæren i rommet.

Alt i alt, er den 15W LED Vanlig pære med E27 stor fatning et fantastisk produkt som vil hjelpe deg med å redusere energikostnadene dine og gi deg høy kvalitet lys i rommet. Med sin lysstyrke og lyskvalitet vil du ikke angre på å ha denne pæren i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

224,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge5000K
Lysstyrke1200 lumens
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Erstatt150w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27