8W dagslys pære
5000K, foto og lysterapi, RA 90, E27

E27 dagslyspære med høy RA-verdi og lysfarge, som gjør den ideell til fotografering og lysbehandling.Denne 8W dagslys-pæren med E27 stor fatning er den perfekte erstatningen for en 80W vanlig pære. Med en lysstyrke på hele 800 lumen, er denne LED-pæren av høy kvalitet og gir et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Med en RA-verdi på 90-95, er lyskvaliteten tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner.


Den nøytrale hvite fargetonen på lyset, som er på 5000K, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Dette er spesielt viktig i arbeidssituasjoner der nøyaktighet og presisjon er avgjørende.


For å bruke denne pæren, må den kobles til en 230V forsyning. Men når den er på plass, vil den gi deg det beste lyset du kan få fra en LED-pære. Så hvis du er ute etter en høykvalitets LED-pære som gir deg enestående lyskvalitet og lysstyrke, er denne 8W dagslys-pæren med E27 stor fatning absolutt verdt å vurdere.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

180,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge5000K
Lysstyrke800 lumens
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt80w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27