V-Tac 10W LED PL pære
Roterbar, E27

Den perfekte pæren til skottlamper og lignende lamper som kun må bruke lys i én retning.

Gir et godt og kraftig lys til siden i forhold til sokkelen.

Pæren kan roteres.V-Tac 10W LED PL pære er den perfekte erstatningen for en tradisjonell 100W pære. Den har en E27 stor fatning og må kobles til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 850 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset som vil lyse opp hele rommet ditt.

En av de største fordelene med denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, er lyskvaliteten tilstrekkelig for de aller fleste behov. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Så enten du leser en bok, ser på TV eller arbeider på kontoret, vil du alltid ha det rette lyset for å få jobben gjort.

En annen fordel med V-Tac 10W LED PL pære er at den kommer i to forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4500K). Hvis du ønsker å skape en behagelig og avslappende atmosfære, bør du velge varm fargetone. Dette vil gi deg det perfekte lyset for å slappe av og nyte en koselig kveld hjemme. Hvis du derimot ønsker å lage et effektivt arbeidsmiljø, bør du velge nøytral fargetone. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

V-Tac 10W LED PL pære har også en praktisk størrelse på 165 x Ø38 mm. Dette gjør det enkelt å montere og bytte ut gamle pærer. Selv om vekten og energiklassen ikke er nevnt i teksten, kan du være trygg på at denne LED-pæren er både lett og energieffektiv.

Alt i alt, V-Tac 10W LED PL pære er en pålitelig og allsidig LED-pære som vil gi deg det perfekte lyset for enhver situasjon. Enten du vil slappe av på sofaen eller arbeide på kontoret, vil denne pæren gi deg den rette belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

119,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Erstatt100w
Spenning230V
Spenningsintervall200-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde165 mm.
Diameter38 mm.
MaterialePVC