V-Tac 4W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø8 cm, ekstra varm hvit, E27

Nydelig LED Globe pære som lyser i en ekstra varm hvit farge (2200K).
Røkt glass og med de nye glødelampene som ga et koselig lys.

Pæren har den klassiske E27-kontakten og er tent med en spredning på 300 grader.V-Tac 4W LED Globe pære med E27 stor fatning er en fantastisk erstatning for den gamle 35W-pæren. Med en imponerende lysstyrke på 400 lumen, vil denne pæren gi deg et lyst og klart lys i ethvert rom. Men det er ikke bare lysstyrken som gjør denne pæren så fantastisk. Lyskvaliteten er også noe å skryte av, med en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne pæren vil du aldri mer oppleve en gulaktig tone i rommet ditt.


Men det er ikke bare lysstyrken og kvaliteten som gjør denne pæren så spesiell. Den finnes også i to forskjellige fargetoner: Ekstra varm (2200K) og ekstra varm hvit. Fargetonen på lyset vil gi deg et koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med den gamle glødetrådpæren. Dette vil skape en koselig og avslappende atmosfære i ethvert rom.


Pæren har også en dimensjon på 140 x Ø80 mm, noe som gjør den perfekt for de fleste lamper og armaturer. Men det er viktig å merke seg at denne pæren ikke er vannbestandig og har en IP20-klassifisering. Derfor bør du unngå å bruke den i områder med høy luftfuktighet eller risiko for vannsøl.


For å bruke V-Tac 4W LED Globe pære, må den kobles til en 230V strømforsyning. Men når den er koblet til, vil den gi deg et fantastisk lys som vil vare i mange år fremover. Med V-Tac 4W LED Globe pære vil du få et lyst og klart lys med en fantastisk lyskvalitet og fargetone. Dette er en pære som virkelig vil gjøre en forskjell i hjemmet ditt!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

120,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeEkstra varm hvit
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarNei
Lysstyrke400 lumens
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt35w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseA (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde140 mm.
Diameter80 mm.
MaterialeGlass