V-Tac 4W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, E14

E14 LED-mignonpære i enkel og fin design.
De lange fine kulltråds-LED-pærene gjør at pæren ligner en vanlig pære med glødetråd.



Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 4W LED stearinlyspæren er et utmerket alternativ til tradisjonelle glødepærer. Med et effektivt og energibesparende design, kan denne pæren erstatte en 40W-pære og gi det samme lyset, samtidig som den sparer energi og reduserer strømregningen din.

Denne pæren har en E14 liten fatning, som gjør den enkel å bytte ut med eksisterende pærer. Den kan kobles til en standard 230V strømforsyning, og du kan enkelt installere den i lamper eller armaturer som bruker E14-fatningen.

Med en lysstyrke på 400 lumen og en bred lysspredning på 300 grader, gir denne pæren et jevnt og godt fordelt lys. Du trenger ikke bekymre deg for mørke eller skyggefulle områder, da denne pæren vil lyse opp hele rommet ditt.

Denne pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser farger naturlig og nøyaktig, slik at du kan se alle fargenyanser i all deres prakt. Uansett om du trenger godt lys for lesing eller nøyaktig fargegjengivelse for kunstneriske formål, vil denne pæren oppfylle dine behov.

Velg mellom to fargetoner for lyset: varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, og er ideell for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit fargetone gir et lyst og effektivt arbeidsmiljø uten blå- eller gulaktige toner, slik at alt belysning virker naturlig og klart.

Denne pæren har dimensjoner på 100 x Ø35 mm, og den har en IP20-klasse, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i områder med høy luftfuktighet eller vannsprut.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

43,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt40w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter35 mm.
MaterialeGlass