Ledlife 2W LED stearinlys pære
Karbon filamenter, røkt glass, dimbar, Ekstra varm, E14

Dimbar LED-mignonpære med filament-LED – med fin røkt glass.
Ligner en tradisjonell ignonkronepære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys.
En bra stemningsskapende pære til lampen på stuen.
Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.Ledlife 2W LED stearinlys pære er en innovativ og energieffektiv måte å oppgradere belysningen din på. Med en liten E14 fatning og en effekt på bare 2W, erstatter denne lille pæren en tradisjonell 15W lyspære - og det uten å gå på akkord med lysstyrken.

Med en lysstyrke på 150 lumen og en høy lysspredning på hele 300 grader, gir Ledlife 2W LED stearinlys pære en jevn fordeling av lyset. Dette sikrer at hele rommet bader i et klart og behagelig lys. I tillegg har pæren en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte.

En annen fordel med Ledlife 2W LED stearinlys pære er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren i rommet.

Pæren kommer i to forskjellige fargetoner, ekstra varm (2200K) og ekstra varm hvit. Den første gir et tydelig varmt skjær og minner om gammeldagse glødetråder. Den andre gir et ekstra koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer.

Med dimensjoner på 100 x Ø37 mm, passer Ledlife 2W LED stearinlys pære perfekt til alle typer lamper og armaturer med E14 fatning. Pæren må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.

Alt i alt er Ledlife 2W LED stearinlys pære en smart og miljøvennlig løsning for å oppgradere belysningen din. Med høy kvalitet på lyset, dimbar funksjonalitet og enkel installasjon, kan du skape den perfekte stemningen i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

100,00 kr inkl. mva.

90,00 kr  ved kjøp av 10+

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke150 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Erstatt15w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde100 mm.
Diameter37 mm.
MaterialeGlass