Halo Design
OFFICE Ideal Light Øyebeskyttelse mørkegrå

hd.731763

Office Ideal bordlampen er det perfekte valget hvis du ikke vil gå på akkord med lys og kvalitet.
Ikke nok med det, men du får også et vakkert design, som er noe mange er ute etter i dag, nemlig et møbel som passer på kontoret eller hvor du måtte ønske det plassert.
Det er innebygget øyebeskyttelse og blendingsfritt, noe som gjør den helt unik å bruke når du skal jobbe konsentrert.
Øyebeskyttelse er en LED-teknologi som gir balanse mellom konsentrasjon og øynene dine, noe som gir mindre tretthet når du sitter lenge.
Du kan også bruke lampen til det litt mer behagelige badet, da den kan veksle mellom Kelvin-gradene, samt justere lysstyrken.
den kan selvsagt justeres i høydevinkelen samt fra side til side.
Nydelig design og super deilig kvalitet.
Mye lampe for pengene.Halo Design er en fantastisk belysningsløsning som vil lyse opp og forbedre ethvert rom i hjemmet ditt. Med en effekt på 8.5W vil du oppleve en lysstyrke på 320 lumen som gir en høy lysspredning på 150 grader. Dette betyr at lyset vil være jevnt fordelt og gi en optimal belysning i hele rommet.

Lyskvaliteten er en av de viktigste faktorene når det gjelder belysning, og Halo Design skuffer ikke på dette området. Med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør Halo Design til en utmerket belysning for alle typer rom og behov.

Med dimensjoner på 46 x Ø15 mm, er Halo Design en liten og kompakt belysningsløsning som enkelt kan monteres nesten hvor som helst. Selv om det ikke er vannbestandig med en IP20 rating, kan Halo Design fortsatt brukes i mange rom i hjemmet, inkludert stue, soverom og kjøkken.

Halo Design er den perfekte belysningsløsningen for de som ønsker en effektiv, kraftig og vakker belysning i hjemmet sitt. Med sin høye lysstyrke, jevne lysspredning og høy kvalitet på lyset, vil du aldri angre på å velge Halo Design som din belysningsløsning.

Mer informasjon

1 999,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3500K
DimbarNei
Lysstyrke320 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8.5w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde46 mm.
Diameter15 mm.
MaterialeAlu