Halo Design
Baroni Move matt svart

hd.800872

Baroni Move forlenger kvelden ute, det danske designmerket Halo Design tilbyr et hav av spennende lampedesign med høy funksjonalitet og estetikk, og høy kvalitet, skapt for å tilpasse seg det moderne hjem og behov.
Det brede utvalget inkluderer bordlampen Baroni Move, som er ideell for belysning inne så vel som ute.
Lampen er designet med høypolert toppglass, som hviler på en innerskjerm i formstøpt akryl.
Mange liker rolige og koselige kvelder ute på balkongen, balkongen eller terrassen om sommeren.
Baroni Move er skapt av den danske designeren Michael Waltersdorff, og er en lampe som ved første øyekast minner om en tradisjonell, stilig bordlampe.
Men lampens mange egenskaper, som
en.
kan sees i form av trådløs LED-belysning, som kan lades opp og en innebygd powerbank, for det ideelle utendørsselskapet.
På denne måten kan du forlenge tiden i uterommet mens mørket faller på.
Baroni Move er laget med en opalfarget skjerm, lampefoten finnes i 3 forskjellige farger, og du kan dimme lyset med sin innebygde "touch"-funksjon, som du kan skape ønsket atmosfære med.
– Uansett om det er til et mer praktisk formål, eller om du ønsker dempet belysning i hjørnet.
Lampen har innebygget LED-lys og er oppladbar, hvor den med full lading kan lyse i opptil 7 timer.
Baroni Move selges over hele landet.Halo Design er et fantastisk produkt som kombinerer høy effektivitet og enestående lyskvalitet. Med en effekt på 2W og en lysstyrke på 170 lumen, gir Halo Design en lysopplevelse som er både behagelig og imponerende. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer produktet en naturlig og autentisk fargegjengivelse, noe som gjør det ideelt for både hjemmebruk og profesjonell belysning.

Halo Design benytter seg av LED-teknologi av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og pålitelig driftstid på opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke over tid, kan du være sikker på at produktet vil gi deg en konstant og pålitelig lyskvalitet i mange år fremover. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, som sikrer en stabil og kontinuerlig strømforsyning til LED-ene.

Med dimensjoner på 26 x Ø22 mm, er Halo Design en kompakt og elegant belysningsløsning som passer perfekt til alle typer interiør. Produktet er også IP44-sertifisert, noe som betyr at det er beskyttet mot fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør det til en ideell løsning for belysning av bad, kjøkken og andre områder som er utsatt for fuktighet.

Med Halo Design får du en belysningsløsning som er både effektiv, pålitelig og estetisk tiltalende. Med en fantastisk lyskvalitet og en lang levetid, vil produktet gi deg en belysningsopplevelse som er helt utenom det vanlige. Så hvis du ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på arbeidsplassen, er Halo Design et utmerket valg.

Mer informasjon

1 399,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 2-4 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke170 lumens
RA>= 81
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
Høyde26 mm.
Diameter22 mm.
MaterialeMetal, Glas