140 cm RGB akvarie armatur
15W LED, med sugekoppper, IP68

Aqua-tube.RGB.140cm.15w

140 cm RGB LED akvarie belysning 15W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Denne 140 cm RGB akvarie armaturen er et imponerende produkt som kan gi akvariet ditt den beste belysningen den trenger. Med en effekt på 15W, må den kobles til en 230V forsyning for optimal ytelse. Med en lysstyrke på 700 lumen og en bred lysspredning på 180 grader, vil du oppleve en jevn fordeling av lys som vil gi akvariet ditt en fantastisk glød.

LED-kvaliteten som brukes i denne armaturen er av høyeste kvalitet, som gir en lang og sikker drift opp til 50.000 timer. Dette gjør produktet til en langsiktig investering som du vil ha glede av i lang tid fremover. Med minimal reduksjon i lysstyrke, kan du være trygg på at akvariet ditt vil ha den beste belysningen til enhver tid.

Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at produktet vil ha en lang levetid. Dette gjør at du kan nyte belysningen i akvariet ditt uten å bekymre deg for eventuelle problemer eller vedlikehold.

En annen flott funksjon ved denne armaturen er dens vanntette design. Med en IP68-sertifisering kan du være trygg på at den kan være under vann opp til 1 meters dybde, uten å påvirke ytelsen. Dette gjør at du kan nyte belysningen i akvariet ditt uten å bekymre deg for eventuelle skader eller problemer.

Med en integrert lyskilde, er denne armaturen enkel å installere og bruke. Du kan være sikker på at akvariet ditt vil ha den beste belysningen som vil gi deg en fantastisk opplevelse hver gang du ser på det. Med denne armaturen kan du skape en flott atmosfære i akvariet ditt som vil gi deg og dine kjære en fantastisk opplevelse.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

579,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner