140 cm akvarie armatur
16W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.140cm.16w

140 cm LED akvarie belysning 16W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Introduser det ultimate tilbehøret til ditt akvarium - vår 140 cm akvarie armatur! Med en effekt på 16W, er dette produktet ideelt for å gi din undervanns verden en optimal belysning. For å sikre at lyset fordeles jevnt, er armaturen utstyrt med en høy lysspredning på 180 grader, og gir en lysstyrke på 770 lumen.


Vi har brukt LED av høyeste kvalitet i vår armatur, noe som garanterer en lang og sikker drift i opptil 50.000 timer. Og selv etter mange timer med bruk, vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrke. Dette skyldes en profesjonell og pålitelig driver, som gir en god kjøling av produktet. Dermed kan du forvente at din 140 cm akvarie armatur vil ha en lang levetid.


Med en IP68 karakteristikk, er vår armatur vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den til det perfekte valget for ditt akvarium, og du kan være trygg på at produktet vil tåle de utfordringene som følger med å være under vann. Med en integrert lyskilde, er vår armatur enkel å installere, og vil gi akvariet ditt en fantastisk belysning som vil fremheve skjønnheten i ditt undervanns paradis.


Så hvis du ønsker å gi ditt akvarium det beste tilbehøret, se ikke lenger enn vår 140 cm akvarie armatur. Med en perfekt balanse mellom funksjonalitet og estetikk, er dette produktet en investering du ikke vil angre på!

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

584,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke770 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk16w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner