57 cm RGB akvarie armatur
6W LED, med sugekoppper, IP68

Aqua-tube.RGB.57cm.6W

57 cm RGB LED akvarie belysning 6W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Introduser ditt akvarium til en ny dimensjon av belysning med vår 57 cm RGB akvarie armatur. Dette fantastiske produktet er utformet for å gi deg en unik opplevelse ved å tilby en lysstyrke på 360 lumen og en høy lysspredning på 180 grader som gir en jevn fordeling av lyset i hele akvariet.


Med LED av høyeste kvalitet vil du kunne nyte en lang og sikker drift opp til 50.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke. Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som sikrer at produktet vil ha en lang levetid.


Vår 57 cm RGB akvarie armatur er også IP68 vanntett, og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den til et perfekt valg for de som ønsker å legge til litt ekstra farge og lys i sitt akvarium. Produktet har også en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og rask.


Videre vil du også være glad for å vite at vår 57 cm RGB akvarie armatur er energieffektiv med en effekt på bare 6W. Det må kobles til en 230V forsyning, men det vil ikke påvirke ditt strømforbruk nevneverdig.


For de som leter etter en måte å forbedre deres akvarium med lys, farge og energieffektivitet, er vår 57 cm RGB akvarie armatur det perfekte produktet. Kjøp nå og opplev en helt ny verden av belysning i akvariet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

413,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke360 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner