48 cm RGB akvarie armatur
5W LED, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.RGB.48cm.5W

48 cm RGB LED akvarie belysning 5W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Introduksjon:.

For alle akvarieeiere der ute som leter etter den perfekte belysningen til sitt kjære akvarium, så er 48 cm RGB akvarie armatur det perfekte valget! Med en effekt på 5W, er dette produktet en fantastisk måte å belyse akvariet ditt på. Men det er ikke bare effektiviteten som gjør denne armaturen til et must-have for alle akvarieeiere. La oss ta en nærmere titt på produktets egenskaper og fordeler.


Lysstyrke og spredning:.

Med en lysstyrke på 300 lumen, vil denne armaturen gi akvariet ditt den perfekte mengden lys uten å være for kraftig. Det er en høy lysspredning på 180 grader som gir en jevn fordeling av lys i hele akvariet. Dette er en essensiell egenskap for alle akvarieeiere som ønsker å skape en naturlig og sunn miljø for fisken og plantene i akvariet.


Lang levetid:.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan nyte godt av denne armaturen i mange år fremover, uten å måtte bekymre deg for å bytte ut lyskilden. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Vanntett:.

Med en IP68-klassifisering er denne armaturen vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette betyr at du kan bruke denne armaturen i alle typer akvarier, uansett størrelse eller type. Det er også en integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og praktisk.


Konklusjon:.

Samlet sett er 48 cm RGB akvarie armatur et produkt som alle akvarieeiere bør vurdere å kjøpe. Med sin effektive lysstyrke, jevne spredning og lang levetid, vil dette produktet gi akvariet ditt det perfekte lyset det trenger. I tillegg er det vanntett og enkelt å installere, noe som gjør det til det perfekte valget for alle typer akvarier. Så hvorfor ikke investere i denne fantastiske armaturen og gi akvariet ditt den beste belysningen det fortjener?

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

403,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke300 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner