37 cm RGB akvarie armatur
4W LED, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.RGB.37cm.4W

LED akvarie belysning 4W.

RGB med 16 farger.
CR2025 knappebatteri for fjernkontrollen følger ikke med.Denne 37 cm RGB akvarie armaturen er et fantastisk produkt for alle som ønsker å gi sitt akvarium en ekstra touch av lys og farge. Med en effekt på 4W og behov for 230V forsyning, er dette en kraftig og pålitelig armatur som kan gi et jevnt og sterkt lys på hele 240 lumen. Lysspredningen er på hele 180 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at hele akvariet får like mye lys.


LED-lysene som brukes i denne armaturen er av høyeste kvalitet, og sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer. Det betyr at du kan glede deg over dette fantastiske lyset i mange år, uten å måtte bekymre deg for å bytte ut lysene. I tillegg er armaturen utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver, som sikrer at lysene fungerer optimalt og at det er minimal reduksjon i lysstyrken over tid.


En annen viktig faktor når det gjelder akvariearmaturer er vanntetthet. Denne RGB akvarie armaturen har en IP68-sertifisering, noe som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den ideell for alle typer akvarier, uansett størrelse og plassering.


En annen praktisk funksjon ved denne armaturen er at den har en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å tenke på å bytte ut lyskildene, noe som kan være en utfordring med andre typer armaturer. Alt du trenger å gjøre er å koble den til strøm, og så kan du nyte det fantastiske lyset.


Alt i alt er denne 37 cm RGB akvarie armaturen en fantastisk investering for alle som ønsker å gi sitt akvarium en ekstra touch av lys og farge. Med høy effekt, jevn lysspredning og lang levetid, er dette en armatur som vil gi deg glede og nytelse i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Populære tilleggskjøp:
- CR2025 5-pak AgfaPhoto knappebatteri - Lithium, 3V

Mer informasjon

364,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner