71 cm akvarie armatur
8W LED, hvit/blå, med sugekoppper, IP68

Aqua-tube.71cm.8W

71 cm LED akvarie belysning 8W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 71 cm akvarie armaturen er en fantastisk løsning for å skape et vakkert og lysfylt miljø i akvariet ditt. Med en effekt på 8W og en tilkobling til en 230V forsyning, gir denne armaturen en lysstyrke på hele 480 lumen. Den innehar en høy lysspredning på 180 grader som gir en jevn fordeling av lyset, og sikrer at alle deler av akvariet blir opplyst på en optimal måte.


For å sikre en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer, er det brukt LED av høyeste kvalitet i denne armaturen. Dette gjør at lysstyrken forblir minimalt redusert over tid, og du kan forvente å nyte godt av en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling i lang tid framover.


En annen stor fordel med denne armaturen er dens IP68-klassifisering, som betyr at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den til et perfekt valg for akvarier hvor dyrelivet er spesielt følsomt for miljøendringer eller andre påvirkninger.


Med integrert lyskilde er denne armaturen svært enkel å installere og bruke. Du vil raskt merke en forskjell i akvariet ditt når du begynner å bruke denne armaturen, og du kan være trygg på at den vil være en pålitelig og langvarig kilde til lys og skjønnhet i akvariet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

438,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke480 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner