112 cm akvarie armatur
11W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.112cm.11w

112 cm LED akvarie belysning 11W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 112 cm akvarie armaturen er et produkt av høy kvalitet som er spesielt utviklet for å gi det beste lyset til akvarier. Med en effekt på 11W og en lysstyrke på 660 lumen, vil denne armaturen gi en jevn fordeling av lyset med en høy lysspredning på 180 grader. Dette gjør at lyset når alle hjørner av akvariet, og skaper en flott effekt som vil gi et naturlig utseende til både planter og fisk.


En av fordelene med denne armaturen er at den bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette betyr at du kan være trygg på at produktet vil vare i mange år fremover. I tillegg er produktet utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.


En annen fordel med denne armaturen er at den er vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde, takket være dens IP68-sertifisering. Dette gjør at den er ideell for bruk i akvarier, hvor den vil gi et flott lys uten å være utsatt for vannskader.


Dette produktet er også utstyrt med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Alt du trenger å gjøre er å koble den til en 230V forsyning, og den vil være klar til bruk.


Sammendragt er denne 112 cm akvarie armaturen et flott valg for alle som ønsker å gi sitt akvarium det beste lyset. Med sin høye kvalitet, lang levetid og vanntette design, vil den være et pålitelig og effektivt valg for mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

524,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner