37 cm akvarie armatur
4W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.37cm.4W

37 cm LED akvarie belysning 4W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Introduserer vi en av våre mest populære produkter - den 37 cm akvarie armaturen. Med en effekt på 4W og behov for tilkobling til 230V forsyning, vil denne armaturen gi deg en lysstyrke på hele 240 lumen. Dens høye lysspredning på 180 grader vil sikre en jevn fordeling av lyset i akvariet ditt, og dermed skape en optimal atmosfære for dine fisk og planter.


Produktet er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift på opp til 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke vil du kunne nyte godt av dette produktet i lang tid fremover. Den profesjonelle og pålitelige driveren og god kjøling vil også bidra til å øke produktets levetid.


Med en IP68-rating er dette produktet vanntett og kan være under vann opp til en dybde på 1 meter. Dette sikrer en trygg og pålitelig bruk, selv i våte miljøer. Produktet kommer med integrert lyskilde, noe som gjør installasjonen enkel og rask.


Dette produktet er ideelt for alle som ønsker å få mest mulig ut av sitt akvarium. Med sin høye lysstyrke og jevne fordeling av lyset vil du kunne skape en optimal atmosfære for dine fisk og planter. Produktets lange levetid og pålitelige ytelse gjør det også til et økonomisk og bærekraftig valg for alle som ønsker å investere i et kvalitetsprodukt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

264,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke240 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner