28 cm akvarie armatur
3W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.28cm.3W

28 cm LED akvarie belysning 3W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 28 cm akvarie armaturen er et fantastisk tilskudd til ethvert akvarium. Med en effekt på 3W og behov for tilkobling til 230V forsyning, vil denne armaturen gi akvariet ditt et jevnt og klart lys som vil gi fiskene og plantene en optimal livssetting.

Med en lysstyrke på 180 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, vil lyset bli jevnt fordelt i hele akvariet. Dette gir en optimal belysning av hele miljøet og en flott visuell opplevelse.

Denne armaturen er utstyrt med LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift i opptil 50.000 timer. Med minimal reduksjon i lysstyrke, vil du ha glede av denne armaturen i lang tid framover. Dette er kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som gir en lang levetid for produktet.

Med en IP68-sertifisering, kan denne armaturen være under vann opp til en meters dybde. Dette gjør at du kan nyte synet av fiskene dine og plantene i akvariet ditt uten å måtte bekymre deg for armaturen.

Med integrert lyskilde, vil du ikke trenge å bekymre deg for å kjøpe separat lyskilde. Dette gjør at armaturen er enkel å installere og bruke.

Alt i alt, er denne 28 cm akvarie armaturen et flott tilskudd til ethvert akvarium. Med høy kvalitet LED, en pålitelig driver og god kjøling, vil denne armaturen gi deg en lang og sikker drift. Med en IP68-sertifisering og integrert lyskilde, vil du ha enkelhet i installasjon og bruk. Dette gjør denne armaturen til et flott valg for alle som ønsker å gi sitt akvarium en flott belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

232,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke180 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner