LEDlife 150W strømforsyning
24V DC, 6,25A, flicker free, IP20 innendørs

LL-SS150-24


24V DC 5W - 150W.
Input: 230V.
Perfekt til 24V LED-strips.Introduserer LEDlife 150W strømforsyning - en pålitelig og kraftig enhet som er spesielt designet for å levere strøm til LED-belysning. Med en effekt på 150W, kan denne strømforsyningen håndtere selv de mest krevende belysningsprosjektene med letthet. Med en inngangsspenning på 230V, og utgangsspenning på 24V, er den ideell for profesjonell bruk i en rekke innstillinger..

.

LEDlife 150W strømforsyning er ikke bare kraftig, men også pålitelig. Det blir levert med en tre års produsentgaranti, som gir deg trygghet og sikkerhet når du bruker produktet. Denne strømforsyningen har også en flicker free / flimrerfri funksjon, noe som gjør den ideell for bruk i miljøer som krever konstant belysning, for eksempel foto- og videoopptak. I tillegg er dette produktet også egnet for bruk i omgivelser med dyr og mennesker som er følsomme for flimmer..

.

Med dimensjoner på 30 x 22 x 330 mm, er denne strømforsyningen kompakt og enkel å installere. Den er også IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vanntett. Derfor, hvis du planlegger å bruke denne strømforsyningen utendørs, bør du sørge for å beskytte den mot fuktighet..

.

Kort sagt, om du trenger en pålitelig og kraftig strømforsyning for LED-belysning, så er LEDlife 150W strømforsyning et utmerket valg. Med sin flicker free / flimrerfri funksjon og tre års produsentgaranti, kan du være trygg på at dette produktet vil levere pålitelig og jevn strøm til dine LED-lys i lang tid fremover.

Mer informasjon

531,00 kr inkl. mva.


Dataark

Lys
DimbarNei
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde22 mm.
Bredde30 mm.
Dybde330 mm.