LEDlife 2G7-SMART3 HF
Direkte erstatning, LED 2G7 pære, 3W

Fin 2G7 pære.
ALU profil sikrer bra avledning av varmen.
Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, blender ikke.

Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.
LEDlife 2G7-SMART3 HF er en 3W LED-lampe som er spesielt utviklet for å erstatte en 5W-lampe. For at lampen skal fungere optimalt, må den kobles til en Ballast forsyning. Denne LED-lampen har en lysstyrke på 250 lumen og en høy lysspredning på 180 grader som gir en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at lampen egner seg godt til mange ulike formål, både hjemme og på arbeidsplassen.


En av de viktigste egenskapene til LEDlife 2G7-SMART3 HF er den høye lyskvaliteten. Lampen har en RA-verdi på 80-85, noe som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gjør at lampen er ideell for bruk i områder der det er viktig med god belysning.


En annen fordel med LEDlife 2G7-SMART3 HF er at den er svært holdbar. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


Når det gjelder fargetone på lyset, er LEDlife 2G7-SMART3 HF tilgjengelig i varm hvit (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Denne fargetonen er ideell for bruk i områder der man ønsker å skape en avslappende og behagelig atmosfære, som for eksempel i stuen eller på soverommet.


Alt i alt er LEDlife 2G7-SMART3 HF en svært allsidig og pålitelig LED-lampe som egner seg godt til mange ulike formål. Med sin høye lyskvalitet, lave energiforbruk og lange levetid, er denne lampen et utmerket valg for alle som ønsker å investere i en belysningsløsning som både er økonomisk og miljøvennlig.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

225,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke250 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt5w
SpenningBallast
SpenningsintervallAC: 85-265V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner