LEDlife 2G7-SMART5 HF
Direkte erstatning, LED 2G7 pære, 5W

Fin 2G7 pære.
ALU profil sikrer bra avledning av varmen.
Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, blender ikke.

Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.LEDlife 2G7-SMART5 HF er et 5W LED-produkt som er spesielt designet for å erstatte 9W lyskilder. Produktet har en lysstyrke på 600 lumen, og en høy lysspredning på 180 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør produktet til et utmerket valg for de aller fleste behov.


For å sikre en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, er det brukt LED av høyeste kvalitet. Produktet er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som gir en lang levetid. Dette gjør produktet til et pålitelig valg for både hjemmebruk og profesjonell bruk.


LEDlife 2G7-SMART5 HF er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (3000K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Produktet kan brukes i en rekke forskjellige miljøer, inkludert hjemme, på kontoret eller i butikker.


For å bruke produktet må det kobles til en ballast forsyning. Dette sikrer at produktet fungerer optimalt og gir den ønskede lysstyrken og kvaliteten. Produktet er enkelt å installere og kan brukes som en erstatning for eksisterende lyskilder.


I tillegg til å være et pålitelig og effektivt produkt, er LEDlife 2G7-SMART5 HF også svært energieffektivt. Dette gjør det til et miljøvennlig og økonomisk produkt som kan bidra til å spare penger på strømregningen. Samtidig som det gir et varmt og behagelig lys som skaper en koselig atmosfære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

257,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke600 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt9w
SpenningBallast
SpenningsintervallAC: 85-265V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner