LEDlife 2G7-SMART6 HF
Direkte erstatning, LED 2G7 pære, 6W

Fin 2G7 pære.
ALU profil sikrer bra avledning av varmen.
Mattert glass sikrer bra spredning av lyset, blender ikke.

Pæren kan monteres direkte uten ombygging av lampen.LEDlife 2G7-SMART6 HF er en innovativ og energieffektiv 6W LED-lampe som erstatter 11W lyskilder. Denne LED-lampen er enkel å installere, men må kobles til en Ballast forsyning. Med en lysstyrke på 660 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som lyser opp hele rommet.

Høy lyskvalitet er et av de viktigste kjennetegnene til denne LED-lampen. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid.

LEDlife 2G7-SMART6 HF har en fargetone på 3000K, som gir en varm og behagelig atmosfære. Den varme fargetonen bidrar til å skape en avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære.

Dimensjonene på LEDlife 2G7-SMART6 HF er 28 x 218 x 16 mm, noe som gjør den til en kompakt og praktisk lyskilde. Med denne størrelsen kan den enkelt monteres i lamper, downlights og andre armaturer som er designet for å bruke 2G7 sokkel.

Samlet sett er LEDlife 2G7-SMART6 HF en pålitelig, energieffektiv og høykvalitets LED-lampe som er ideell for både hjemmebruk og kommersielle formål. Den er også miljøvennlig og bidrar til å redusere energiforbruket, samtidig som den gir et godt lys som varer lenge.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

254,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke660 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Erstatt11w
SpenningBallast
SpenningsintervallAC: 85-265V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde218 mm.
Bredde28 mm.
Dybde16 mm.