12W LED kompaktrør
2D fatning, GR8q 2pin

2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.

Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.

I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe.

Forbruk på 12W og 1200 lumens.
2 pins.​
Varm hvit.Denne 12W LED kompaktrøret er det perfekte valget for de som ønsker å oppgradere sine gamle og ineffektive lysrør. Med en imponerende lysstyrke på 1450 lumen, kan dette produktet erstatte en 26W tradisjonell lysrør, noe som betyr at du kan spare penger på strømregningene dine samtidig som du bidrar til å redusere energiforbruket ditt.


For å få mest mulig ut av dette produktet, må det kobles til en 230V ballast forsyning. Dette vil sikre at produktet fungerer optimalt, og at det ikke er noen fare for overbelastning eller overoppheting.


En av de mest imponerende funksjonene til dette produktet er den høye lysspredningen på 160 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan nyte et jevnt og naturlig lys i hele rommet, uten å måtte bekymre deg for mørke områder eller ujevnheter i lyset.


Når det gjelder lyskvalitet, kan du stole på at dette produktet vil gi deg et naturlig og vakkert lys. Med en RA-verdi på 80-85, vil du kunne se alle farger på en naturlig og genuin måte. Dette gjør dette produktet til et ideelt valg for de som ønsker å lage en koselig og avslappende atmosfære i hjemmet sitt.


En annen fordel med dette produktet er den lange levetiden på opp til 30.000 timer. Dette betyr at du kan nyte godt av dette produktet i mange år fremover uten å måtte bekymre deg for å bytte det ut. Dette skyldes ikke bare den høye kvaliteten på LED-ene, men også den pålitelige driveren og god kjøling som er innebygd i produktet.


Til slutt er det verdt å nevne at dette produktet kommer i en varm hvit fargetone på 3000K. Dette vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære i hjemmet ditt, og bidra til å skape den perfekte stemningen for avslapning og kos. Med dimensjoner på 190 x 35 x 190 mm, vil dette produktet passe perfekt inn i de fleste lamper og armaturer, og gi deg den optimale belysningen du trenger.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

354,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke1450 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt26w
Spenning230V / Ballast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGr8q
Høyde35 mm.
Bredde190 mm.
Dybde190 mm.