9W LED kompaktrør
2D fatning, GR8q 2pin

2D-kompaktrør til direkte utskifting av eksisterende kompaktrør/2d.

Kan brukes direkte i lampen uten ombygging.

I sjeldne tilfeller krever det ombygging av eksisterende lampe.

Forbruk på 9W og 840 lumens.
2 pins.​
Varm hvit.Den 9W LED kompaktrøret gir deg muligheten til å oppleve en jevn og kraftig belysning uten å måtte bekymre deg for høye strømregninger eller kort levetid. Med en effekt på 9W vil dette produktet erstatte en 16W rør, og dermed spare deg for unødvendige kostnader på elektrisitet. Produktet krever en 230V ballast forsyning, som gir deg en enkel og enkel installasjon.


Med en lysstyrke på 1050 lumen og en høy lysspredning på 160 grader, vil dette røret gi deg en jevn fordeling av lys i hele rommet. Kombinert med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, vil du kunne oppleve et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Produktet er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil kunne nyte godt av den høye kvaliteten på lyset i lang tid.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette gjør det til et pålitelig og effektivt valg for ditt hjem eller arbeidssted.


Du kan velge mellom to fargetoner: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4200K). Varm fargetone vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære, som bidrar til å skape en koselig og hyggelig stemning. Nøytral fargetone vil gi deg det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver vil virke helt naturlige.


Med dimensjoner på 35 x Ø140 mm, er produktet kompakt og lett å installere. Produktet har også en IP20-klassifisering, som betyr at det ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige omgivelser.


Alt i alt, hvis du ønsker å oppleve en jevn og kraftig belysning med høy kvalitet, er 9W LED kompaktrør det perfekte valget for deg. Med en lang levetid og to forskjellige fargetoner å velge mellom, vil du kunne skape den perfekte atmosfæren for ditt hjem eller arbeidssted.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

313,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4200K
DimbarNei
Lysstyrke1050 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Erstatt16w
Spenning230V / Ballast
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde35 mm.
Diameter140 mm.