V-Tac 10W/m COB-LED strip
5m, IP20, 24V, COB LED

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).V-Tac 10W/m COB-LED strip er en fantastisk lyskilde som vil gi deg den perfekte belysningen du trenger i ethvert rom. Med en lysstyrke på 800 lumen/meter, vil du få en jevn fordeling av lyset takket være den høye lysspredningen på 120 grader. Dette er ideelt for å gi deg en lyskvalitet som er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og med en RA-verdi på 80-85, vil du oppleve et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte.

Denne LED stripen er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Hvis du ønsker å skape en koselig atmosfære, vil den varme fargetonen være det perfekte valget. Det vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære som er ideell for å nyte en god bok eller en film.

Hvis du derimot trenger belysning som vil gi deg den beste arbeidsatmosfæren, vil den nøytrale fargetonen være det beste valget. Denne fargetonen gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver vil se helt naturlige ut.

Med dimensjoner på 8 mm er denne LED stripen enkel å installere, og den er også IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør den ideell for bruk i tørre områder.

Alt i alt er V-Tac 10W/m COB-LED strip en fantastisk lyskilde som vil gi deg den perfekte belysningen du trenger for å skape den rette atmosfæren i ethvert rom. Med valget mellom to forskjellige fargetoner og den høye lyskvaliteten er denne LED stripen ideell for de aller fleste behov.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 78W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 3.25A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og attester:
- Product Information Document Fische

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

565,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde8 mm.