LEDlife 11W/m sidelys LED strip
5m, IP65, 24V, 120 LED per meter

5 meter 24V IP65 LED stripe med sidelys
LED stripe hvor diodene er plassert slik at de lyser horisontalt.
Kan med fordel bruke til f eks effektbelysning av glassmontrer til utstillling, under hyller eller til skilt.
LED stripen kan også brukes til indirekte lyseffekter hvor vanlige LED striper ikke vil ha samme effekt.LEDlife 11W/m sidelys LED strip er et flott produkt som gir deg enestående belysning i hjemmet eller på arbeidsplassen. Med en effekt på 11W, er denne LED-stripen en pålitelig kilde til lys som er enkel å installere og koble til en 24V forsyning. Den høye lysstyrken på 800 lumen gir deg en jevn fordeling av lyset med en bred spredning på 120 grader. Dette betyr at du kan nyte godt av godt lys som dekker et stort område, uten å måtte bekymre deg for mørke flekker eller skygger i rommet.


En av de beste funksjonene til LEDlife 11W/m sidelys LED strip er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at denne LED-stripen vil gi deg et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin og nøyaktig måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, og du vil kunne nyte godt av godt lys som er perfekt for å lese, se på TV eller arbeide.


Du kan også dimme LEDlife 11W/m sidelys LED strip, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og humør. Dette gjør at du kan skape den perfekte atmosfæren i rommet, uansett hva slags aktivitet du holder på med.


Når det gjelder fargetone, kan du velge mellom to alternativer: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4500K). Med den varme fargetonen, vil du kunne nyte godt av et behagelig og avslappende lys som bidrar til å skape en koselig atmosfære i rommet. Den nøytrale fargetonen gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø, uten blå eller gule toner som kan påvirke opplyste motiver.


Til slutt, kan du bruke LEDlife 11W/m sidelys LED strip utendørs takket være dens IP65-rating. Dette betyr at den tåler vannsprut og regn, og du kan derfor bruke den til å belyse uteplassen eller hagen din. Dette gjør at produktet er allsidig og kan brukes på mange ulike måter i hjemmet eller på arbeidsplassen.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

1 107,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning24V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner