LEDlife 11W/m sidelys LED strip
5m, IP20, 24V, 120 LED per meter

5 meter 24V IP20 LED stripe med sidelys
LED stripe hvor diodene er plassert slik at de lyser horisontalt.
Kan med fordel bruke til f eks effektbelysning av glassmontrer til utstillling, under hyller eller til skilt.
LED stripen kan også brukes til indirekte lyseffekter hvor vanlige LED striper ikke vil ha samme effekt.LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip er en fantastisk belysningsløsning for enhver plassering der du trenger jevnt fordelt lys. Med en effekt på 11W, gir denne LED-stripen en lysstyrke på 800 lumen med en høy lysspredning på 120 grader. Dette betyr at lyset er jevnt fordelt og gir en flott belysningsopplevelse.

En av de mest imponerende egenskapene til LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip er lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, gir denne LED-stripen en naturlig fargegjengivelse som viser alle farger vakkert og genuint. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du får et flott belysningsresultat.

Du kan dimme LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip, og dette gir deg mer kontroll over belysningen. Med denne funksjonen kan du skape forskjellige atmosfærer og justere lysstyrken til dine behov.

Når det gjelder fargetonen på lyset, kan du velge mellom to alternativer: Varm hvit (3000K) og Nøytral hvit (4500K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.

LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip er IP20-klassifisert, som betyr at den ikke er vannbestandig og bør ikke brukes i fuktige omgivelser. Men denne LED-stripen er perfekt for bruk i tørre rom som stuer, kjøkken, kontorer og andre lignende plasseringer.

For å få LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip til å fungere, må du koble den til en 24V forsyning. Dette sikrer at LED-stripen fungerer optimalt og gir deg den beste belysningsopplevelsen.

Alt i alt er LEDlife 11W/m Sidelys LED Strip en flott belysningsløsning som gir deg jevnt fordelt lys med høy lyskvalitet. Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner, og du kan tilpasse lysstyrken etter dine behov. Med denne LED-stripen kan du skape den perfekte atmosfæren og belysningen, uansett hvor du trenger det.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

879,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
DimbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk11w
Spenning24V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner