V-Tac 21W/m LED strip
Samsung LED chip, 5m, IP20, 24V, 700 LED per. meter

5 meters rull.
Kan kortes ned for hver 5 cm. 

Bredde: 12 mm.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg).V-Tac 21W/m LED Strip er en imponerende lyskilde som kan transformere ethvert rom til en lysende oase. Med en lysstyrke på 2000 lumen/meter og en høy lysspredning på 120 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som kan lyse opp selv de mørkeste hjørnene.

Hva som gjør denne LED-stripen enda mer imponerende, er den ekstra høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturlig lys som vakkert og sprudlende viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for selv de mest krevende situasjoner.

En annen fordel med V-Tac 21W/m LED Strip er at den kan dimmes. Dette gir deg full kontroll over lysstyrken og lar deg justere lyset etter ditt behov.

Når det gjelder fargetone på lyset, kan du velge mellom tre forskjellige alternativer. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit (4000K) gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit (6400K) gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Det er viktig å merke seg at denne LED-stripen har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Det er derfor viktig å ikke bruke den i områder med høy luftfuktighet eller risiko for vannsprut.

Alt i alt er V-Tac 21W/m LED Strip en fantastisk lyskilde som kan brukes i en rekke forskjellige situasjoner. Enten du trenger godt arbeidslys eller ønsker å skape en koselig atmosfære, vil denne LED-stripen gi deg akkurat det du trenger.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 059,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarJa
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 90
Forbruk og spenning
Forbruk21w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe