V-Tac 15W/m LED strip
Samsung LED chip, 10m, IP20, 24V, 240 LED per. meter

Samsung LED chips.
 10 meters rull.
Kan kortes ned for hver 5 cm. 

Bredde: 10 mm.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dempes (demper må kjøpes i tillegg).V-Tac 15W/m LED strip er en toppmoderne lyskilde som gir en kraftig og jevn belysning til ethvert rom. Med en lysstyrke på 1600 lumen/meter og en bred lysspredning på 120 grader, vil du få en jevn og perfekt fordeling av lys i hele rommet. Dette gir deg et optimalt arbeidsmiljø eller en avslappende atmosfære, avhengig av fargetone du velger.


Med en høy lyskvalitet på RA-verdi 80-85, vil du få et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette sikrer at du vil få et behagelig og avslappende miljø i hjemmet ditt, samtidig som det er tilstrekkelig for de aller fleste behov. I tillegg kan du dimme lyskilden etter behov.


V-Tac 15W/m LED strip er utstyrt med Samsung LED chip, noe som garanterer en høy kvalitet og lang levetid. Med en produsentgaranti på 5 år, kan du være trygg på at du vil få en holdbar og pålitelig lyskilde i lang tid fremover.


Du kan velge mellom to forskjellige fargetoner, avhengig av hvilken atmosfære du ønsker å skape. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral hvit (4000K) gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Det er viktig å merke seg at V-Tac 15W/m LED strip ikke er vannbestandig, og bør derfor ikke brukes i våtrom. Med en IP20-klassifisering er det best egnet for tørre områder som stue, kjøkken, soverom eller kontor.


Kort sagt, V-Tac 15W/m LED strip er en utmerket løsning for å gi en jevn, kraftig og pålitelig belysning til ethvert rom. Med en høy kvalitet og lang levetid, er dette en investering du vil ha glede av i lang tid fremover.


Husk tilleggskjøp:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 305,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke1600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk15w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe