V-Tac 9W/m LED strip
5m, IP20, 24V, 60 LED per meter

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt kan festes på vannrette overflater.

Benytter 24V (transformator må kjøpes i tillegg).
LED-strippen kan dimmes (dimmer må kjøpes i tillegg).V-Tac 9W/m LED stripe er en kraftig og energieffektiv belysningsløsning som gir en lysstyrke på 1000 lumen/meter. Den høye lysspredningen på 120 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør at den egner seg godt både som hovedbelysning og som dekorativ belysning. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, sikrer denne LED stripen et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gjør at du kan nyte et behagelig lys i hjemmet eller på kontoret.


En annen fordel med V-Tac 9W/m LED strip er at den er dimbar, slik at du kan tilpasse lyset etter behov. Dette gjør det mulig å skape ulike stemninger og atmosfærer, avhengig av hva du ønsker å oppnå. I tillegg kan du velge mellom tre forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K), nøytral hvit (4500K) og kald hvit (6000K). Hver fargetone har sin egen karakter og egner seg til ulike formål.


Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære som bidrar til å skape koselige omgivelser. Denne fargetonen egner seg godt til steder hvor man ønsker å slappe av og nyte et varmt lys. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit fargetone gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og egner seg godt til spesielle formål som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


V-Tac 9W/m LED strip har en dimensjon på 10 mm og er IP20-klassifisert, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Dette gjør at den egner seg best til innendørs bruk. Med sin høye lysstyrke, effektive lysfordeling og gode lyskvalitet, er V-Tac 9W/m LED strip en utmerket belysningsløsning som gir deg muligheten til å skape akkurat den atmosfæren du ønsker.


Husk tilleggskjøp:
- 156W strømforsyning til LED strips - 24V DC, 6,5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

288,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4500K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenningsintervall24V
EnergiklasseG (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde10 mm.