Nøytral hvit D16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.nw

Fin og praktisk D16 Neon Flex i nøytral hvit til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
D16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk. så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for å oppnå IP67, ved bruk utendørs.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.Nøytral hvit D16 Neon Flex LED er en imponerende 8W/meter LED Stripe som gir en fantastisk lysstyrke på 550 lumen/meter. Denne LED Stripen er enkel å installere og kan kobles til en 230V forsyning, noe som gjør den til et praktisk valg for både hjemme- og profesjonell bruk.


Med en høy lysspredning på 320 grader, gir denne LED Stripen en jevn fordeling av lyset som gjør det enkelt å lyse opp selv de mest krevende områdene. Denne funksjonen gjør den til et perfekt valg for de som ønsker å skape en lys og lysende atmosfære i rommet.


En annen stor fordel med denne LED Stripen er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Dette gjør det enkelt å skape en stemningsfull atmosfære i rommet, uansett om du ønsker et lyst og energisk rom eller en rolig og avslappende atmosfære.


Med dimensjoner på Ø14 mm, er denne LED Stripen enkel å installere og passer perfekt til en rekke forskjellige applikasjoner. Den er også IP67 vannbestandig, noe som gjør den til et robust og holdbart valg for bruk i utendørs områder eller i områder med høy fuktighet.


Selv om denne LED Stripen er vannbestandig, må du huske på at den ikke kan være under vann i lengre tid. Det er også viktig å forsegle skjøtene med klar silikon for å sikre at den er helt tett og beskyttet mot vannskader.


Alt i alt er Nøytral hvit D16 Neon Flex LED en utmerket LED Stripe som tilbyr en kraftig lysstyrke, enkel installasjon, og et bredt spekter av bruksområder. Med dens evne til å dimmes og dens robuste design, er dette en LED Stripe som vil gi deg mange år med pålitelig ytelse og lysstyrke.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til D16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- D16 montasjeklip


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

139,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeNøytral hvit
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning320 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Diameter14 mm.
MaterialePVC