Lilla og rosa D16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

d16.neonflex.230V.Purple

Fin og praktisk D16 Neon Flex i lilla / rosa til f.eks. fasader, skilte og trapper mm.
D16 stikk til 230V må kjøpes separat.
Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk. så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.
Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for å oppnå IP67, ved bruk utendørs.

IP67 - Tåler støv og regn.
Strippen kan dempes.

Materiale: PVC.
Forbruk: 8W pr. meter.
Lysstyrke: 550 lumen pr. meter.
Spredning: 320 grader.
Diameter: 14 mm.Med Lilla og rosa D16 Neon Flex LED kan du enkelt skape en stemningsfull og fargerik belysning i hjemmet. Denne LED stripa har en effekt på 8W per meter og må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 550 lumen per meter og en høy lysspredning på hele 320 grader, kan du være sikker på at lyset blir jevnt fordelt og skaper en behagelig atmosfære i rommet.


En av de store fordelene med Lilla og rosa D16 Neon Flex LED er at den kan dimmes, noe som gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape ulike stemninger i rommet. Med en diameter på 14 mm er denne LED stripa enkel å montere og kan tilpasses etter ønsket lengde.


Lilla og rosa D16 Neon Flex LED har også en IP67-klassifisering, som betyr at den er vannbestandig og tåler fuktige omgivelser. Det er likevel viktig å merke seg at denne LED stripa ikke bør være under vann i lengre tid.


For å sikre at Lilla og rosa D16 Neon Flex LED holder seg tett og fungerer optimalt, må skjøtene forsegles med klar silikon. Dette vil sørge for at LED stripa er helt tett og beskyttet mot fukt og vannskader.


Med Lilla og rosa D16 Neon Flex LED kan du skape en fargerik og stemningsfull belysning i hjemmet, samtidig som du er sikret en høy kvalitet og lang levetid på produktet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til D16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- D16 montasjeklip


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeLilla
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning320 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Diameter14 mm.
MaterialePVC