Grønn 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.green

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilte og trapper m.v.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.

Strippen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tetnes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.




Produktbeskrivelse:

Dette produktet er en grønn 8x16 Neon Flex LED-stripe som gir et fantastisk lys med sine 8 watt per meter. Med sin IP67-vurdering er den vannbestandig, men den kan ikke være under vann i lengre tid. Denne LED-stripen er designet for å bli koblet til en 230V strømforsyning og kan enkelt dimmes etter behov.

Denne LED-stripen gir en lysstyrke på 400 lumen per meter, og med en lysspredning på 100 grader, gir den en jevn fordeling av lyset. Dette gjør den ideell for bruk i ulike belysningsprosjekter, både innendørs og utendørs.

LED-stripen har dimensjoner på 8 x 16 mm, noe som gjør den enkel å montere og installere. For å sikre tetthet og beskytte skjøtene, må de forsegles med klar silikon. Dette vil bidra til å forhindre inntrenging av fuktighet og forlenger levetiden til LED-stripen.

Uansett om du ønsker å bruke denne LED-stripen til dekorativ belysning i hagen, på terrassen eller inne i hjemmet ditt, vil den kunne gi et grønt og energieffektivt lys. Den høye lysstyrken og den brede lysspredningen sikrer en fantastisk effekt og skaper en stemningsfull atmosfære.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 monteringsklips

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeGrønn
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC