Varm hvit 8x16 Neon Flex LED
8W per meter, IP67, 230V

8x16.neonflex.230V.ww

Fin og praktisk 8x16 Neon Flex i varm hvit til f.eks. fasader, skilt og trapper m.m.
8x16 stikk til 230V må kjøpes separat. Se link nederst på siden.

Prisen er for 1 meter. Vi kjøper Neon Flex på 50 meters ruller, så bestiller du 20 stk., så klipper vi et samlet stykke av på 20 meter til deg.

Stripen kan klippes for hver hele meter ved markeringene. Det betyr at det kan lages et stykke på f.eks. 7 eller 8 meter, men ikke 7,5 meter.
Samlingene ved stikk og endekappe må tettes med klar silikon for at oppnå IP67 innen produktet tas i bruk.




Data om produktet:

8W/meter LED Stripe. Denne varme hvite Neon Flex LED-stripen har en effekt på 8 watt per meter. Den er egnet for bruk med en 230V strømforsyning. Den har en lysstyrke på 400 lumen per meter og har en bred lyspredning på 100 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset og sikrer at området blir godt opplyst. Denne LED-stripen kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter behov.

Dimensjoner: LED-stripen har en bredde på 8 mm og en høyde på 16 mm. Denne kompakte størrelsen gjør det enkelt å installere LED-stripen på forskjellige steder.

IP67: Denne LED-stripen er vannbestandig med en IP67-klassifisering. Dette betyr at den er beskyttet mot vannsprut og støv. Men den kan ikke være under vann i lengre tid. Vi anbefaler å forsegle skjøtene med klar silikon for å sikre tetthet og ytterligere beskyttelse.

Denne varme hvite 8x16 Neon Flex LED-stripen er et pålitelig og allsidig lysprodukt som kan brukes både innendørs og utendørs. Bruk den til å belyse arkitektoniske elementer, inne i boliger, butikker, hoteller, restauranter og andre kommersielle områder. Den gir et behagelig og jevnt lys som vil forbedre utseendet på ethvert rom eller utendørsområde.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endestykke, IP67, 230V

Populære tilleggskjøp:
- 8x16 monteringsklips

Mer informasjon

86,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2800K
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC