12V IP681 produkt

 • 12V og 24V dimmer
  12V (96W), 24V (192W)
  93,00 kr

   Enkel dimmer for 12V og 24V enkeltfarget LED strips. Utgangseffekt 12V DC: 96W. Utgangseffekt 24V DC: 192W.PWM dimmer. 1 utgangskanal. Maks 8A. Trinnløs justering av lysstyrken. Kan slå av helt, ved å skru helt til null. Enkel dimmer for 12V og 24V enkeltfarget LED strips. Utgangseffekt 12V DC: 96W....

   På lager.

  Utebelysningen du drømmer om

  Her i landet er det kanskje vanskelig å dyrke palmetrær og blomster året rundt, men likevel er det flere ting som kan sette prikken over i-en når det gjelder dekorasjon av hagen eller uteplassen. Med LED striper har du uendelige muligheter for å lage dekor som varer hele året, uten å tenke på snø eller regn. Uavhengig om det er sommer eller vinter, vil LED striper gi deg en effektiv og fleksibel belysning som du enkelt legger selv. 

  LED-striper er noe du enkelt kan montere selv, uavhengig om du har tekniske ferdigheter eller ikke. Vi har et stort utvalg av LED-lys til utendørsbruk, enten du ønsker å lyse opp en statue du har i hagen på vinterstid, eller skape en lyssetting som er helt unik i nabolaget.

  Finn riktig tilbehør

  Når du har lagt opp utebelysning, er ikke moroa over helt enda. Det finnes nemlig ulikt tilbehør som gjør det enkelt å egendefinere belysningen. Vi har en dimmer til 12V og 24V som gjør det mulig for deg å velge lysstyrke utendørs, og alltid sørge for at du skaper riktig stemning på uteplassen eller i hagen. Dimmere vil også spare deg både strøm og penger!

  Enten du velger små LED-moduler eller vår lange 5 meters rull som egner seg til utendørsbruk, har vi ledlys-tilbehør 12V IP68 som egner seg sammen med utelysene våre. Når et LED-lys kommer med klassifisering IP68 betyr det at de har dobbel inntrengningsbeskyttelse, slik at du er sikker på at det tåler både vind, vann og vær. Hvis du ønsker å lyse opp hagedammen din har vi også egne LED moduler som kan senkes hele 1 meter under vann, og med den smarte dimmeren kan du selv bestemme hvor sterkt lys du ønsker å bruke. 

  Alle sesonger og enhver høytid

  Hvis du pleier å pynte med julelys utendørs, er det kanskje på tide å se seg om etter en mer energibesparende løsning. Strømregningen i desember pleier ofte være den høyeste av alle i mange husstander, da vi dekorerer med lys både innendørs og utendørs. 

  Ved å velge LED-lys kan du spare over halvparten av strømregningen, uten å inngå kompromiss med kvaliteten. Hvis du samtidig investerer i en dimmer til julelysene dine, vil du kunne spare ytterligere. Et dimmet LED-lys kan spare så mye som 80%, slik at du kan bruke pengene på dine kjære og god mat i stedet. Velg og vrak blant LED strips tilbehør 12V IP68 for en kreativ belysning utendørs!  Vanlige spørsmål om tilbehør til LED strips IP68
  Fungerer LED-lys som julelys?
  Spar strøm ved å velge LED-lys som utelys til julesesongen - vi har et stort utvalg kvalitetsrike LED-lys du kan bruke utendørs. 
  Kan jeg bruke LED-lys utendørs?
  LED-lys er allsidig og fleksibelt, og kan selvfølgelig brukes som utebelysning! Sørg for at de er merket med IP68 for å forsikre deg om at de tåler vann.
  Kan jeg dimme utelys?
  Vi har et stort utvalg tilbehør til LED lys IP68, inkludert dimmer til LED utebelysning.