12V RGB+WW

40 produkter
Viser 1 - 40 av 40 produkter

Pris garanti led lyskilder

Gi hjemmet en innovativ lyssetting

Dyre strømregninger, store lamper som tar for mye plass eller rett og slett sansen for noe nytt - det er flere ting som trekker flere og flere mot innovative lys-løsninger. Tiden har kommet for å gjøre en helomvending hjemme, og vi er her for å hjelpe deg. Smarte og moderne lys som nærmest ser usynlige ut er som regel satt opp av LED-striper, men dersom du har utført et enkelt søk etter LED-striper, er du kanskje allerede klar over at det ikke bare finnes én type. 

Alle bokstavene som ofte havner bak ordet LED-stripe, som RGB, RGB+W og RGB+WW, kan virke forvirrende. Derimot er det ikke så vanskelig som det kanskje høres ut som. 

RGB - rød, grønn, blå (som sammen skaper et hvitt lys)

RGB+W - rød, grønn, blå, hvit (som skaper et mer stabilt hvitt lys)

RGB+WW - rød, grønn, blå, warm white (som gir deg full komfort)

Det er mange som blir slitne i hodet av en kald hvitfarge over lengre tid. Derfor er RGB+WW et ideelt valg for dem som virkelig ønsker det beste innenfor hjemmets fire vegger.

Lys i alle regnbuens farger

Med ledlys-strips har du ikke bare muligheten til å oppnå et komfortabelt lys når du kjøper inn LED Strips 12V RGB+WW, men du har også all frihet til å kunne leke med lys i alle regnbuens farger. 

Vi har selvfølgelig sørget for at du skal kunne få den beste opplevelsen med lys når du handler hos oss, og har derfor tilbehør til LED-strips som er enkelt å installere og enkelt å bruke - uten å inngå noen form for kompromiss med kvalitet eller funksjonalitet. 

Det riktige og viktige tilbehøret

Dersom du er på jakt etter stilige lys til garasjen, loftstuen for ungdommen eller ønsker å kunne justere lyssettingen i forhold til humøret, har vi 12W/m RGB+WW LED-striper som ikke bare er enkle å installere, men også enkle å bruke. 

Vi har et godt utvalg av ulike fjernkontroller slik at du kan få en sømløs opplevelse i hjemmet ditt, og alltid oppnå det lyset du ønsker. Med vår innovative fjernkontroll Smart Home har du muligheten til å styre lyset med Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. En av våre bestselgende modeller er også kontrollen med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger å lete etter fjernkontrollen din hjemme, siden du alltid har tilgang til lyset via smarttelefonen din.

Vanlige spørsmål om LED Strips 12V RGB+WW
Kan jeg legge LED-strips på badet?
Ja, LED-strips kan legges nesten hvor som helst. Husk at du trenger en strømforsyning til LED som er godkjent for baderom.
Finnes det appstyrte LED-lys?
Vi har et utvalg av smarte løsninger som gjør det mulig for deg å styre lyset med din smarttelefon - uten å måtte lete etter en fjernkontroll. 
Kan jeg montere LED-striper selv?
Alle våre LED-striper kommer med tape på baksiden, noe som gjør det enkelt å montere dem.