Tilbehør
Velg kategori nedenfor:
 • 12V

  LED-stripe 12V tilbehør for ethvert prosjekt

  For å virkelig få det meste utav 12V LED-stripene du får kjøpt her hos oss, bør du også legge til det nødvendige tilbehøret i handlekurven din. Vi har alt tilbehør til LED-striper som du trenger for å fullføre drømmeprosjektet ditt. Akkurat som at LED-striper er utrolig fleksible i hvor man kan legge dem, finnes det også utrolig mye forskjellig tilbehør for å gjøre LED-lyssettingen personlig og funksjonell. 
  Enten du er på utkikk etter en moderne dimmer som kan kobles opp mot smarttelefoner og Alexa, eller kun har behov for en klassisk dimmer for å oppnå effekten du ønsker, vil du ha muligheten til å skape den stemningen du ønsker hjemme ved hjelp av enkle kontroller. 
  I sortimentet vårt vil du også finne alle typer skjøter og forlengere du trenger for å kunne koble sammen LED-stripene på en sømløs måte. Uansett hvordan du ønsker å sette opp LED-stripene dine, er vi her for å hjelpe deg langs veien dersom du har noen spørsmål.
   

  Finn tilbehøret til 12V LED-striper som lar deg velge riktig lys

  Dimmere er prikken over i-en når det kommer til LED-striper, da det gir deg muligheten til å oppnå ulik styrke i lyssettingen, avhengig om du ønsker deg en varm og hyggelig kosekveld eller et opplyst rom når du skal vaske.
  Noen av våre dimmere kommer med bevegelsessensorer, mens andre kan benyttes ved hjelp av fjernkontroller. En av våre mest innovative dimmere heter Smart Home , og er kompatibel med appen Magic Home Pro. Den kan styres via appen, Google Home eller Alexa Amazon. Dette gir deg også muligheten til å stille inn når du selv ønsker at lysene skal slås av og på med timerfunksjonen enkelt. 
   

  Finn de riktige koblingene til 12V LED-striper

  For at LED-striper skal fungere ordentlig, er koblinger selvfølgelig viktig. Dersom du skal forlenge koblingen, har du behov for en forlenger. Vi har et stort og fleksibelt utvalg av DC forlengere, inntil forlenger på 3 meter for 12V LED-striper. Disse DC forlengerne kommer med både hunn- og hannplugger, og vi selger også separate hunn- og hannplugger dersom du plutselig står med f.eks. to hunnplugger som ikke kan kobles mot hverandre. 
  Vi har med andre ord sørget for at du har alt utstyret i orden når du skal legge LED-striper hjemme, slik at du enkelt kan utføre jobben selv. Dersom du trenger litt ekstra støtte på baksiden av LED-stripen, har vi også smarte festeklips som holder enhver LED-stripe på plass.
  {opfaqblock:39}
 • 12V RGB

  Gjør LED-lys opplevelsen fullverdig

  Alle LED-striper er satt sammen av RGB-skalaen - rød, grønn og blå. Når man kombinerer disse fargene skaper de et hvitt lys, noe som gir deg et behagelig lys hjemme. Klassiske RGB LED-striper egner seg til enkle dekorasjoner og hjemmebelysning, og kan monteres av enhver selverklært DIY-elsker. 
  Likevel stopper ikke moroa med bare hvitt lys når man velger LED lys hjemme, de gir deg forskjellige alternativer til enhver anledning. Man har nemlig muligheten til å skape det lyset man selv ønsker på skalaen ved å investere i riktig tilbehør - og vi har et stort utvalg tilbehør til konkurransedyktige priser.

  Skap et lys til enhver anledning

  Vi har et stort utvalg av tilbehør til LED-strips 12V RGB, slik at du kan få det perfekte lyset for enhver anledning. I vårt sortiment kan du finne alt fra enkle til avanserte fjernkontroller for å ha full styring på lyset. Med vår minimalistiske Mini RGB Controller kan du enkelt bruke touchfunksjon for å styre mellom de tre kanalene. Hvis du derimot ønsker mer avanserte funksjoner vil en fjernkontroll komme deg til gode, og vi har også en smart veggholder til fjernkontrollen i sortimentet vårt, slik at du alltid vet hvor den er. 
  Med den digitale æraen vi bor i, har vi selvfølgelig også mer avanserte oppsett du enkelt kan montere i hjemmet ditt. Vår Smart Home RGB Controller gir deg muligheten til å koble lysene opp mot Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. Da kan du velge mellom røde, blå eller grønne toner, og skape et lysshow som er behagelig for øynene og underholdende for både deg og gjestene dine - enten ved å trykke på smarttelefonen din, eller bruke stemmekontroll. 

  Miks og match etter dine behov

  Visste du at det hvite lyset du ser med RGB lys egentlig ikke er hvitt? Ja, du leste riktig; det hvite lyset er egentlig ikke hvitt, men kombinasjonen rød, grønn og blå gir deg en illusjon av en hvitfarge som gir deg et naturlig lys hjemme. Siden det er bygget opp av både røde, grønne og blå toner, har du muligheten til å veksle mellom ulike lys. 
  Blant vårt tilbehør til ledlys-strips vil du også finne kabelsplitter til RGB LED-lys. En kabelsplitter gjør det mulig for deg å kombinere to signaler, slik at du kan lage en dans av regnbuelys bortover veggen, inni de mørke hyllene eller bak TV-benken. Det er både spennende og innovativt, og setter prikker over i-en på belysning i hjemmet ditt.
  {opfaqblock:99}
 • 12V RGB+WW

  Gi deg selv det beste lyset hjemme

  Husker du tiden hvor du hadde en lampe med varmt lys, taklys med hvitt lys og du faktisk malte lyspærene dine i ulike farger for å oppnå fargekontraster? Hvis de tidene er langt forbi, betyr det nok at du allerede har fått opp øynene for smarte LED-strips som kan gi deg alt du tidligere prøvde å skape med flere lamper - i én og samme LED-stripe. 
  Du er kanskje allerede klar over at LED-strips er satt sammen av RGB (rød, grønn, blå) fargene. Sammen skaper de fargen hvit, noe som betyr at LED-stripene dine oppnår et hvitt lys. Derfor egner klassiske RGB LED-striper seg best til enkle dekorasjoner. Hvis du er på jakt etter et mer komplekst og stilrent resultat, bør du fortsette å lese - for det finnes mange unike alternativer...

  Hvitt lys er ikke bare hvitt lys

  Når man oppdaget at RGB strips kanskje ikke var så optimale allikevel, ble RGB+W populære. De har samme oppbygging, men med en ekstra nyanse av hvit, slik at man oppnår bedre kvalitet i lyset. Hvitfargen som er tilsatt er derimot en kjøligere tone av hvit, noe som gjør at det egner seg til der man trenger et sterkt, men kanskje ikke særlig koselig, hvitt lys. 
  Med all denne historien i bakhodet, kom RGB+WW LED strips på markedet. De har en ekstra W i navnet sitt, hvor WW står for Warm White - med andre ord er du garantert et harmonisk lys som egner seg godt til steder man oppholder seg mye og ønsker en koselig atmosfære, som f.eks stue og soverom. 

  Gi deg selv frihet til å velge lys

  LED-lys i fargetonen RGB+WW kommer altså med et spektrum av regnbuens farger. Vi ønsker selvfølgelig at du skal kunne utnytte dette til det beste når du installerer lys i hjemmet ditt, og derfor har vi LED strips tilbehør som gir deg endeløs frihet. Ved hjelp av våre smarte fjernkontroller kan du enkelt velge mellom alle regnbuens farger slik at du kan skape det lyset du selv ønsker hjemme. 
  Velg mellom fjernkontroller hvor du kan sømløst veksle mellom ulike lyssettinger, eller gå for en mer innovativ fjernkontroll som Smart Home. Den gir deg muligheten til å bruke Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro for å kontrollere lysene, slik at du til og med kan styre lysene ved hjelp av stemmekontroll. Vi har også en populær kontroll med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger lete etter fjernkontrollen din hjemme. 
  {opfaqblock:101}
 • 12V IP68

  Utebelysningen du drømmer om

  Her i landet er det kanskje vanskelig å dyrke palmetrær og blomster året rundt, men likevel er det flere ting som kan sette prikken over i-en når det gjelder dekorasjon av hagen eller uteplassen. Med LED striper har du uendelige muligheter for å lage dekor som varer hele året, uten å tenke på snø eller regn. Uavhengig om det er sommer eller vinter, vil LED striper gi deg en effektiv og fleksibel belysning som du enkelt legger selv. 
  LED-striper er noe du enkelt kan montere selv, uavhengig om du har tekniske ferdigheter eller ikke. Vi har et stort utvalg av LED-lys til utendørsbruk, enten du ønsker å lyse opp en statue du har i hagen på vinterstid, eller skape en lyssetting som er helt unik i nabolaget.

  Finn riktig tilbehør

  Når du har lagt opp utebelysning, er ikke moroa over helt enda. Det finnes nemlig ulikt tilbehør som gjør det enkelt å egendefinere belysningen. Vi har en dimmer til 12V og 24V som gjør det mulig for deg å velge lysstyrke utendørs, og alltid sørge for at du skaper riktig stemning på uteplassen eller i hagen. Dimmere vil også spare deg både strøm og penger!
  Enten du velger små LED-moduler eller vår lange 5 meters rull som egner seg til utendørsbruk, har vi ledlys-tilbehør 12V IP68 som egner seg sammen med utelysene våre. Når et LED-lys kommer med klassifisering IP68 betyr det at de har dobbel inntrengningsbeskyttelse, slik at du er sikker på at det tåler både vind, vann og vær. Hvis du ønsker å lyse opp hagedammen din har vi også egne LED moduler som kan senkes hele 1 meter under vann, og med den smarte dimmeren kan du selv bestemme hvor sterkt lys du ønsker å bruke. 

  Alle sesonger og enhver høytid

  Hvis du pleier å pynte med julelys utendørs, er det kanskje på tide å se seg om etter en mer energibesparende løsning. Strømregningen i desember pleier ofte være den høyeste av alle i mange husstander, da vi dekorerer med lys både innendørs og utendørs. 
  Ved å velge LED-lys kan du spare over halvparten av strømregningen, uten å inngå kompromiss med kvaliteten. Hvis du samtidig investerer i en dimmer til julelysene dine, vil du kunne spare ytterligere. Et dimmet LED-lys kan spare så mye som 80%, slik at du kan bruke pengene på dine kjære og god mat i stedet. Velg og vrak blant LED strips tilbehør 12V IP68 for en kreativ belysning utendørs!
  {opfaqblock:94}
 • 12V IP68 RGB

  Få det meste ut av ditt 12V IP68 LED-lys med det rette tilbehøret

  Vi har et bredt utvalg av tilbehør til LED-striper, slik at du kan forenkle hverdagen din. IP68 RGB LED er perfekte til bruk utendørs ettersom de er vanntette, og de kan til og med nedsenkes i vann til en viss dybde. De er det perfekte valget om du ønsker å fargelegge uteområdet, og med det riktige tilbehøret vil du kunne kontrollere farge og lysstyrke enkelt.
  OBS: IP68 LED-lys tåler vann, men det meste tilbehøret er IP20, og derfor ikke vannbestandig. Om du er avhengig av å kunne bruke tilbehøret i områder med vann, så er den perfekte løsningen vår Smart Home RGB controller - denne gir deg mulighet til å styre lysene ved hjelp av mobilen din.

  Fargelegg uteområdet i alle regnbuens farger  

  Måten 12v IP68 LED-striper er forseglet på gjør at de fint kan brukes utendørs, ettersom de tåler både regn og vind. Med våre smarte fjernkontroller kan du enkelt justere både lysstyrken og fargetonen på LED-lysene dine, og dermed tilpasse atmosfæren til alle mulige settinger! Ved noen få tastetrykk kan du enkelt skifte mellom ulike nyanser, noe som gir deg mulighet til å endre stemningen i uteområdet enkelt – på bare et sekund kan du skifte fra et fargerikt lekeområde for barna, til en romantisk setting med et dempet, koselig lys.
  De ulike kontrollene kommer med forskjellig alternativer, så ta en titt på beskrivelsen til produktene og finn det perfekte alternativet for deg. Om du er usikker på hvilket produkt som passer ditt ønsket bruk, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

  Kontroller RGB LED-stripen din via smartphone

  Vi har den perfekte løsningen om du ønsker å gjøre LED-lysene dine til en del av ditt Smart Home, slik at du kan kontrollere lysene ved hjelp av stemmekontroll eller et enkelt tastetrykk. Vår populære Smart Home RGB controller lar deg kontrollere RGB LED-stripen din via Google Home, Amazon Alexa eller Android / iPhone, og kobles enkelt til ditt WIFI. Aldri har det vært enklere å justere lysstyrke, fargenyanse, av/på-tider og andre innstillinger uansett hvor du befinner deg i huset eller hagen.
  Foretrekker du derimot en enklere fjernkontroll, har vi flere gode varianter i vårt sortiment. Vår RGB kontroller med fjernkontroll er perfekt om du ønsker en batteridreven modell med minnefunksjon. Til tross for den enkle tilkoblingen og det kompakte designet, gir denne deg muligheten til å skifte mellom 16 forskjellige fargeeffekter - dermed er du sikret den perfekte atmosfæren til alle anledninger.
  {opfaqblock:96}
 • 24V

  24V LED strips tilbehør for alle moderne hjem

  LED-strips har vært populære i en årrekke, og ikke uten grunn: LED teknologien har nemlig vært med på å revolusjonere måten vi tenker belysning på. Tidligere var vi begrenset til å måtte utstyre hjemmet vårt med utallige lamper som vi matet med ulike lyspærer for å kunne gi ulik belysning til ulike tider. Heldigvis har tidene endret seg. Våre LED-strips gir deg muligheten til å være så kreativ som du ønsker med belysningen din, helt på egenhånd. De er nemlig superenkle å montere takket være den praktiske tapen på baksiden, og de kan derfor hjelpe til med å lyse opp bunnen av en vegg, en mørk hylle eller gi deg ekstra lys over kjøkkenbenken - det er kun fantasien som setter grenser når det kommer til LED strips. 
  Vi har et stort utvalg av 24V LED strips og enestående tilbehør, slik at du kan maksimere belysningen og gjøre den så dekorativ og fleksibel som du selv ønsker. Vår LED strips tilbehør 24V setter prikken over i-en for sømløs integrering og endeløs frihet, og vi garanterer konkurransedyktige priser og høy kvalitet.

  Spar tusenvis av kroner med 24V LED-strips

  LED har vært med på å redusere utallige strømregninger, og LED lys bruker så mye som 80% mindre strøm enn de gamle glødepærene. Likevel er det mulig å spare enda mer, samtidig som at du kan veksle mellom en sterk og dempet belysning. 
  Vi snakker selvfølgelig om dimmere til LED-strips, som gjør det mulig å ha full belysning når du trenger ekstra lys, og gjør det mulig å dempe belysningen når du ønsker en behagelig atmosfære i rommet. Når du bruker en dimmer, vil du også begrense strøminntaket, og dermed redusere strømregningen ytterligere. Vi har både dimmer med fjernkontroll og dimmer uten fjernkontroll
  For å gjøre opplevelsen enda mer innovativ og moderne, har vi også Smart Home dimmer, som kan styres via Amazon Alexa, Google Home eller appen Magic Home Pro.

  Legg belysningen slik du ønsker

  Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, eller eventuelt skjøte flere av dem sammen, har vi alt utstyret du trenger. 
  Enten du er på utkikk etter et fleksibelt kort skjøt som kan bues med minimal avstand, lengre skjøt for større avstand mellom hver LED-stripe, kabler som gjør det mulig å forlenge koblingen, DC hannplugger og hunnplugger - vi har det, da vi er opptatt av at du skal få en så fullverdig lysopplevelse som mulig. 
  {opfaqblock:203}
 • 24V RGB

  Tilbehør til 24v RGB LED strips

  LED teknologien har banet vei for en revolusjonerende måte å tenke belysning på. Tidligere hadde vi utallige lamper og ulike lyspærer, noe som både brukte mye strøm og tok mye plass i interiøret vårt. Med LED strips fikk alle og hver muligheten til å prøve seg på kreativ og dekorativ belysning, i form av ulike farger og nyanser - i tillegg til at LED stripene er så små at de kan plasseres nesten hvor som helst. Noe av det beste er at de er utrolig enkle å montere, uavhengig om du har erfaring med montering av lys eller ikke. 
  Du er kanskje allerede kjent med at LED-strips har en sammensetning av røde, grønne og blå farger. Denne blandingen skaper en farge som ligner på hvit, og nettopp derfor får du et hvitt lys fra RGB LED striper. Men det er ikke alt - med en LED stripe kan du velge mellom et spektrum av farger.

  Sømløs styring med fjernkontroll

  LED strips 24v RGB gir deg altså muligheten til å sømløst veksle mellom røde, grønne og blå toner, i tillegg til å kunne stille alle sammen inn på en gang for å få et hvitt lys. Dermed kan du enkelt skape forskjellige stemninger i hjemmet ditt basert på anledning og humør, uten å måtte bytte lyskilde til hvert brukt!
  Ved hjelp av den innovative fjernkontrollen Smart Home, kan du bytte mellom alle fargene LED stripene har å by på, samt lagre lysinnstillingene dine. Du velger selv om du bruker kontrollen, appen Magic Home Pro eller tar i bruk stemmekontroll med Google Home eller Amazon Alexa - alt er mulig med Smart Home. Vi har også en mer klassisk fjernkontroll om du heller ønsker en mer tradisjonell kontroll, som du også kan feste på vår praktiske veggholder slik at du aldri trenger å lete etter fjernkontrollen igjen.

  Gi deg selv frihet til å velge og vrake blant belysningsalternativer 

  LED-lys i RGB+WW kommer med andre ord i et spektrum av regnbuens farger. Vårt mål er at du skal kunne få endeløs frihet med din belysning, og derfor har vi også et stort utvalg av tilbehør slik at du kan tilpasse dine LED strips slik du ønsker. 
  Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, vil du ha behov for en RGB kabel splitter slik at du unngår et ledningskaos. En kabelsplitter sørger for å koble alle LED stripene til samme kontroll.
  {opfaqblock:205}
 • 24V RGB+WW

  Tilbehør til 24v LED strips RGB+WW

  Før var det mange som hadde en lampe med varmt lys for en dempet belysning, taklys med hvitt lys for nøyaktig belysning og egne lamper med lyspærer vi malte i ulike farger for å skape fargekontraster. Heldigvis er disse tidene nå forbi, mye takket være LED teknologi. LED teknologi er mer enn en lyspære slik vi tenker på en lyspære. LED har gitt oss muligheten til å tenke belysning på en helt ny måte. Spesielt LED strips har banet vei for dette, og vi har selvfølgelig et stort utvalg av LED strips.
  Du er kanskje allerede kjent med at LED-strips har en sammensetning av røde, grønne og blå farger. Denne blandingen skaper en farge som ligner på hvit, og nettopp derfor får du et hvitt lys fra RGB LED striper. Man har derimot også muligheten til å kunne benytte seg av det røde, grønne eller blå lyset, slik at man har større frihet til å velge hvilken farge man ønsker at LED stripen skal vise. 

  Flere nyanser av hvit

  Selv om RGB gir deg muligheten til å veksle mellom rød, grønn, blå og hvitt lys, er det mange som syns at det hvite lyset blir litt kunstig. Med RGB+WW vil du derimot ha muligheten til å veksle mellom både rød, grønn, blå, hvit og varm hvit (ww = warm white), slik at du kan få en harmonisk atmosfære. 
  Våre LED strips 24v RGB+WW kommer i høy kvalitet, og gir deg full frihet til å ta kontroll over din belysning - og samtidig frigjøre lampene dine ved å heller montere belysningen opp under taket eller langs gulvlister.

  Gi deg selv frihet til å velge lys

  LED-lys i RGB+WW kommer med andre ord i et spektrum av regnbuens farger. Vårt mål er at du skal kunne få endeløs frihet med din belysning, og derfor har vi også et stort utvalg av tilbehør slik at du kan tilpasse dine LED strips slik du ønsker.
  Velg mellom fjernkontroller hvor du kan sømløst veksle mellom ulike lyssettinger, eller gå for en mer innovativ fjernkontroll som Smart Home. Den gir deg muligheten til å bruke Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro for å kontrollere lysene. Vi har også en populær klassisk fjernkontroll for en mer tradisjonell opplevelse. 
  Dersom du skal prøve deg på en mer kreativ belysning og kutte LED stripene, vil du ha behov for en 3-veis kabelsplitter slik at du unngår et ledningskaos. Kabelsplitteren sørger for å koble alle LED stripene til samme kontroll.
  {opfaqblock:207}
 • 24V trappbelysning

  Tilbehøret du trenger til 24V Trappebelysning

  Om du har kjøpt 24V trappebelysning her hos oss, har du definitivt gjort en smart investering. Ved å legge med det riktige tilbehøret i handlekurven, kan du i tillegg sikre at du får det meste ut av lyset ditt! I vårt brede sortiment av utstyr til trappebelysning har vi alt fra dimmere til forlengerkabler, for å sikre at du kan få den trappebelysningen du ønsker i hjemmet ditt.
  Her kan du ta en titt på vårt gode utvalg av tilbehør til 24V trappebelysning, og ta gjerne kontakt med vår kundeservice om du trenger hjelp til å finne det riktige produktet. Vi er store tilhengere av LED på grunn av deres holdbarhet og det at de reduserer strømforbruket drastisk, og derfor har vi også god kompetanse og lang erfaring innen LED-teknologien. 

  Øk sikkerheten i hjemmet med bevegelsessensor 

  Mange trapper mangler god belysning. Å gå opp en trapp med dårlig belysning er risikabelt, for det kan fort resultere i fall eller at du sklir. PIR bevegelsessensor, som automatisk slår på LED stripen når en person beveger seg inn i synsfeltet, kan forhindre slike ulykker i trappene. Dette er perfekt i hjem hvor trappegangen er mørk på morgenen eller kvelden, da du slipper å lete deg frem i mørket etter lysbryteren. 
  En bevegelsessensor vil også forhindre typiske ulykker som oppstår i trapper, som at man snubler over noe man ikke var klar over at befant seg i trappen sent om kvelden når det er mørkt. Det kan være et leketøy eller en sovende katt i mørket, som kan få deg til å falle ned trappene og i verste fall skade deg ordentlig. En sensor er spesielt en god investering om det er barn i huset, for da kan du være trygg på at det alltid vil være belysning i trappene uansett tid på døgnet - selv om barna våkner litt ekstra tidlig en søndagsmorgen, og du helst vil tilbringe litt mer tid i sengen.

  Få full kontroll over belysningen med dimmere

  Enkelte av våre modeller kan dimmes (det vil stå i produktbeskrivelsen til hvert produkt om de kan dimmes), og ved å gå til innkjøp av en god dimmer vil du få maksimalt utbytte av din LED belysning. Et dimmet lys sparer deg både strøm og penger, og vil kunne gi deg den atmosfæren du ønsker i hjemmet ditt til enhver tid. Vi har mange gode dimmere i sortimentet vårt, både med og uten fjernkontroll. Vår populære Trådløs dimmer uten fjernkontroll kan også brukes til 12V og 24V spotter og LED downlights.
  {opfaqblock:209}
 • 230V Neon Flex

  Tilbehør til det mest fleksible LED lyset - Neon Flex 

  LED strips har gjort det mulig for enhver gjør-det-selv ekspert og nybegynner å montere dekorativ belysning i hjemmet sitt. Det er nemlig mulig å plassere LED strips overalt, og ved hjelp av smarte funksjoner og kontroller kan man sømløst veksle mellom alle regnbuens farger. Derimot er LED strips mest egnet for å legges på vannrette flater, men vår Neon Flex er en fleksibel LED stripe litt utenom det vanlige. Neon Flex er en rund silikon strips laget i PVC, noe som betyr at den kan snurres og bøyes akkurat slik man ønsker. 
  Enten du ønsker å forme bokstaver, ikoner eller mer avanserte former, kan LED Neon Flex gi deg full frihet til å skape et neonskilt eller en dekorativ belysning - det er kun fantasien som setter grenser. Vi vil påstå at dette er det mest fleksible LED lyset på markedet, og vi har selvfølgelig alt tilbehør du trenger for å gjøre belysningen komplett.

  Endeløse muligheter

  LED Neon Flex selges per meter, og dersom du bestiller flere meter, vil vi markere hver meter for deg, slik at du vet hvor du kan klippe LED stripen. Neon Flex er en populær utendørs belysning, og derfor er det viktig å forsegle hvert klipp med vår allsidige silikonlim slik at den igjen blir vanntett og oppnår IP-klassifisering IP66. Det betyr at den vil kunne motstå vannsprut og fuktig luft, slik at du kan lage et stilig oppsett med Neon Flex LED strips utendørs.
  Siden den fleksible runde LED stripen ikke har vanlig tape på baksiden som ordinære LED striper, trenger man ekstra tilbehør dersom man ønsker å ha mer kontroll på hvordan den skal festes. Vi har montasjeklip som støtter opp når du skal montere LED flex langs vegger og tak, og en transparent montasjeklip som egner seg spesielt godt når du skal forme og bue LED stripen. Men tilbehør 230v neon flex led lys stopper ikke der, det finnes nemlig flere måter å gjøre opplevelsen komplett på.

  Fleksible løsninger

  Dersom du ønsker å skjøte flere LED strips sammen, har vi både skjøteledning som kan bues og en mer solid skjøt som kobler flere lys sammen i lengden. Valgmulighetene er mange blant vårt LED strips tilbehør 230v neon flex, slik at du kan skape den belysningen du ønsker i hjemmet ditt. 
  Du kommer også til å trenge en eller flere endestykker med plugg, slik at lysene fungerer som de skal. Vi har både enkle endestykker og kontroller med endestykker. 
  {opfaqblock:199}
 • 230V RGB

 • 230V RGB Neon Flex

  Sømløs sammensetning av ditt LED Neon Flex system

  På denne siden finner du utstyret du måtte trenge for å fullføre ditt Neon Flex prosjekt på en utsøkt og plettfri måte. Hos Ledlyskilder.no står våre kunnskapsrike medarbeide på kundeservice klare om det skulle være noe du ønsker å vite mer om før du gjør et innkjøp. Vår ekspertise er LED belysning, så vær sikker på at vi vil hjelpe deg under kjøpsprosessen.
  Enten du er på utkikk etter skjøter, plugger eller festeklips, har vi garantert det du trenger for å gjøre ditt neste prosjekt til en suksess.

  Nyttig tilbehør til dine LED Flex strips

  Til dine fargerike og kreative Neon Flex kreasjoner trenger du gjerne det som får det hele til å henge sammen - nemlig det riktige tilbehøret. Derfor må du ikke gå glipp av disse produktene i vårt sortiment som gjør det både gøy og smertefritt å finne nye lysende løsninger. Enten du vil montere LED flex stripsene i taket eller på veggen kan du ta i bruk montasjeklipsene i aluminium. Disse kan du på en enkel måte skru på flaten du ønsker, men husk å beregne to til tre stykker per meter. Så er det bare å klemme Neon flex remsen inn i klemmen. Dette er et must, fordi Neon Flex ikke er selvklebende som andre typiske LED strips er. Neon Flex er en rund silikon strips laget i PVC, noe som betyr at den kan snurres og bøyes akkurat slik man ønsker.
  I denne absolutt nødvendige 10ml tuben får du med deg klart silikon basert lim for å forsegle de stedene der du velger å skjøte dine flex strips, slik at de holder seg vann-  og støvtette. Husk å forsegle alle steder der du klipper, slik at de beholder vanntettheten.

  Dekorativt, fleksibelt og strømbesparende

  Det er en høy gjør-det-selv faktor med Neon flex LED strips, du kan designe og redesigne mange lysende variasjoner i lang tid fremover, samt ta de i bruk til ulike formål. Når du vil skjøte og skape med denne fleksible lys-remsen, kan du ta i bruk disse praktiske skjøteledning til 8x16 RGB Neonflex for at du skal kunne forlenge, vende og vrenge på lys stripsen på den måten som passer deg. Du kan også finne mye annet tilbehør til LED strips 230V Neon Flex hos oss, slik at du enkelt kan installere lysene slik du ønsker. 
  De smarte 230V Neon Flex Lys remsene kan lyse i over 50 000 timer. Du er garantert lang levetid, uten å måtte bekymre deg over miljøbelastningen som de tradisjonelle neonlysene kom med. 
  {opfaqblock:201}
 • 230V

  Kvalitetsrikt tilbehør til 230V striper 

  Hos Ledlyskilder har vi alt du trenger for å sette opp LED-strips, uansett spenning. Vi selger både 12V, 24V og 230V LED striper, og alt tilbehør du trenger til de forskjellige versjonene. 230V LED strips er en god løsning dersom du trenger et veldig langt stykke med LED lys. Du kan kombinere to deler på 50 meter hver, og dermed oppnå en lengde på hele 100 meter! Med LED-lister i den lengden har du nok lys til å belyse garasjen, terrassen, lange rekkverk, trapper og store verksted. 
  Ved bruk av 230V LED stripe er det ikke spenningsfall, som du ellers ser med båndene som har en spenning på 12V og 24V. Dermed vil første og siste meter på båndet ha samme lysstyrke. Med riktig tilbehør vil du enkelt kunne kombinere flere deler, og oppnå akkurat den belysningen du ønsker til både hus og hage. Ta en titt på vårt gode utvalg her!

  230V LED striper som utendørsbelysning 

  Om du har LED striper med IP klassifisering som gjør at de tåler vannsprut, kan lysene fint brukes utendørs for å lyse opp i for eksempel hagen. Ved oppsett av LED-strips utendørs kan det allikevel være nødvendig med annet tilbehør enn det du kanskje har til bruk innendørs. Vi har blant annet silikonlim, som vi anbefaler å bruke på skjøtene. Hensikten er å tette skjøtene dersom du planlegger å ha LED-lyset hengende ute, slik at det blir vanntett. Om du ønsker å plassere LED lysene i en bod eller garasje, kan det også være lurt å vurdere en Aluprofil til LED stripene. Da slipper du at smuss, vannsprut og støv ødelegger belysningen din, og LED stripene vil få en lengre levetid. 

  Alt du trenger til dine 230V LED striper

  Det er viktig for oss at du skal kunne handle alt du trenger innen belysning på ett og samme sted både enkelt og billig, og derfor har vi sikret oss et bredt og kvalitetsrikt utvalg av tilbehør til LED belysning. Hos oss finner du alt fra plugg til 230V LED og skjøteledninger, til smale og brede festeklips, silikonlim og aluprofiler - med andre ord, alt du trenger til dine 230V LED striper! Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice om du er usikker på hva slags utstyr du trenger, vi hjelper deg gjerne med både spørsmål og bekymringer. LED belysning er vår lidenskap, og vi bidrar med glede med vår lange erfaring om du trenger hjelp på veien til den perfekte belysningen.
  {opfaqblock:351}
 • Kabler til strips
  Disse kablene er den perfekte måten å koble LED-stripelysene til en strømkilde. De er superenkle å bruke og gjør installasjonen til en lek. Kablene er også svært slitesterke og tåler mye slitasje.


  Disse kablene er den perfekte måten å koble LED-stripene til en strømkilde. De har to pigtail-kontakter som gjør det enkelt å koble til og fra LED-stripene dine. Kobberkjernen sørger for effektiv strømstrøm og PVC-kappen beskytter kablene mot skade.
  Du kan bruke disse ledningene til å koble LED-stripene sammen, eller til andre enheter. De er enkle å jobbe med og utgjør et flott tillegg til ethvert prosjekt. Dessuten er de veldig rimelige.

Tilbehør

Det er ingen produkter i denne kategorien.

Pris garanti led lyskilder

Det er veldig viktig når du kjøper et nytt LED produkt at du også får med deg det riktige tilbehøret. Dette gjør at du får den ultimate opplevelsen av produktet, og at du får utnyttet alle produktets funksjoner.

Det er forskjellige former for tilbehør du kan anskaffe når det gjelder LED strips, og på denne siden vil du kunne få et godt og oversiktlig innblikk i de forskjellige produktene innenfor denne kategorien. Her kan du altså finne blant annet strømforsyninger, du kan finne fjernkontroller for å skifte mellom lysfarger, du kan finne støpsler, festeklips og skjøtestykker.

Du kan også finne tilbehør som gjør det mulig å dimme lysstyrken. Altså har vi utstyr som både gjør det så lett som mulig for deg å montere LED strips der du ønsker det, og tilbehør som gir dine LED strips flere funksjoner. Alt her gjør altså dine nye strips meget anvendelige.