Tilbehør
 • 12V

  LED-stripe 12V tilbehør for ethvert prosjekt

  For å virkelig få det meste utav 12V LED-stripene du får kjøpt her hos oss, bør du også legge til det nødvendige tilbehøret i handlekurven din. Vi har alt tilbehør til LED-striper som du trenger for å fullføre drømmeprosjektet ditt. Akkurat som at LED-striper er utrolig fleksible i hvor man kan legge dem, finnes det også utrolig mye forskjellig tilbehør for å gjøre LED-lyssettingen personlig og funksjonell. 

  Enten du er på utkikk etter en moderne dimmer som kan kobles opp mot smarttelefoner og Alexa, eller kun har behov for en klassisk dimmer for å oppnå effekten du ønsker, vil du ha muligheten til å skape den stemningen du ønsker hjemme ved hjelp av enkle kontroller. 

  I sortimentet vårt vil du også finne alle typer skjøter og forlengere du trenger for å kunne koble sammen LED-stripene på en sømløs måte. Uansett hvordan du ønsker å sette opp LED-stripene dine, er vi her for å hjelpe deg langs veien dersom du har noen spørsmål.

   

  Finn tilbehøret til 12V LED-striper som lar deg velge riktig lys

  Dimmere er prikken over i-en når det kommer til LED-striper, da det gir deg muligheten til å oppnå ulik styrke i lyssettingen, avhengig om du ønsker deg en varm og hyggelig kosekveld eller et opplyst rom når du skal vaske.

  Noen av våre dimmere kommer med bevegelsessensorer, mens andre kan benyttes ved hjelp av fjernkontroller. En av våre mest innovative dimmere heter Smart Home , og er kompatibel med appen Magic Home Pro. Den kan styres via appen, Google Home eller Alexa Amazon. Dette gir deg også muligheten til å stille inn når du selv ønsker at lysene skal slås av og på med timerfunksjonen enkelt. 

   

  Finn de riktige koblingene til 12V LED-striper

  For at LED-striper skal fungere ordentlig, er koblinger selvfølgelig viktig. Dersom du skal forlenge koblingen, har du behov for en forlenger. Vi har et stort og fleksibelt utvalg av DC forlengere, inntil forlenger på 3 meter for 12V LED-striper. Disse DC forlengerne kommer med både hunn- og hannplugger, og vi selger også separate hunn- og hannplugger dersom du plutselig står med f.eks. to hunnplugger som ikke kan kobles mot hverandre. 

  Vi har med andre ord sørget for at du har alt utstyret i orden når du skal legge LED-striper hjemme, slik at du enkelt kan utføre jobben selv. Dersom du trenger litt ekstra støtte på baksiden av LED-stripen, har vi også smarte festeklips som holder enhver LED-stripe på plass.


  {opfaqblock:39}
 • 12V RGB

  Gjør LED-lys opplevelsen fullverdig

  Alle LED-striper er satt sammen av RGB-skalaen - rød, grønn og blå. Når man kombinerer disse fargene skaper de et hvitt lys, noe som gir deg et behagelig lys hjemme. Klassiske RGB LED-striper egner seg til enkle dekorasjoner og hjemmebelysning, og kan monteres av enhver selverklært DIY-elsker. 

  Likevel stopper ikke moroa med bare hvitt lys når man velger LED lys hjemme, de gir deg forskjellige alternativer til enhver anledning. Man har nemlig muligheten til å skape det lyset man selv ønsker på skalaen ved å investere i riktig tilbehør - og vi har et stort utvalg tilbehør til konkurransedyktige priser.

  Skap et lys til enhver anledning

  Vi har et stort utvalg av tilbehør til LED-strips 12V RGB, slik at du kan få det perfekte lyset for enhver anledning. I vårt sortiment kan du finne alt fra enkle til avanserte fjernkontroller for å ha full styring på lyset. Med vår minimalistiske Mini RGB Controller kan du enkelt bruke touchfunksjon for å styre mellom de tre kanalene. Hvis du derimot ønsker mer avanserte funksjoner vil en fjernkontroll komme deg til gode, og vi har også en smart veggholder til fjernkontrollen i sortimentet vårt, slik at du alltid vet hvor den er. 

  Med den digitale æraen vi bor i, har vi selvfølgelig også mer avanserte oppsett du enkelt kan montere i hjemmet ditt. Vår Smart Home RGB Controller gir deg muligheten til å koble lysene opp mot Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro. Da kan du velge mellom røde, blå eller grønne toner, og skape et lysshow som er behagelig for øynene og underholdende for både deg og gjestene dine - enten ved å trykke på smarttelefonen din, eller bruke stemmekontroll. 

  Miks og match etter dine behov

  Visste du at det hvite lyset du ser med RGB lys egentlig ikke er hvitt? Ja, du leste riktig; det hvite lyset er egentlig ikke hvitt, men kombinasjonen rød, grønn og blå gir deg en illusjon av en hvitfarge som gir deg et naturlig lys hjemme. Siden det er bygget opp av både røde, grønne og blå toner, har du muligheten til å veksle mellom ulike lys. 

  Blant vårt tilbehør til ledlys-strips vil du også finne kabelsplitter til RGB LED-lys. En kabelsplitter gjør det mulig for deg å kombinere to signaler, slik at du kan lage en dans av regnbuelys bortover veggen, inni de mørke hyllene eller bak TV-benken. Det er både spennende og innovativt, og setter prikker over i-en på belysning i hjemmet ditt.  {opfaqblock:99}
 • 12V RGB+WW

  Gi deg selv det beste lyset hjemme

  Husker du tiden hvor du hadde en lampe med varmt lys, taklys med hvitt lys og du faktisk malte lyspærene dine i ulike farger for å oppnå fargekontraster? Hvis de tidene er langt forbi, betyr det nok at du allerede har fått opp øynene for smarte LED-strips som kan gi deg alt du tidligere prøvde å skape med flere lamper - i én og samme LED-stripe. 

  Du er kanskje allerede klar over at LED-strips er satt sammen av RGB (rød, grønn, blå) fargene. Sammen skaper de fargen hvit, noe som betyr at LED-stripene dine oppnår et hvitt lys. Derfor egner klassiske RGB LED-striper seg best til enkle dekorasjoner. Hvis du er på jakt etter et mer komplekst og stilrent resultat, bør du fortsette å lese - for det finnes mange unike alternativer...

  Hvitt lys er ikke bare hvitt lys

  Når man oppdaget at RGB strips kanskje ikke var så optimale allikevel, ble RGB+W populære. De har samme oppbygging, men med en ekstra nyanse av hvit, slik at man oppnår bedre kvalitet i lyset. Hvitfargen som er tilsatt er derimot en kjøligere tone av hvit, noe som gjør at det egner seg til der man trenger et sterkt, men kanskje ikke særlig koselig, hvitt lys. 

  Med all denne historien i bakhodet, kom RGB+WW LED strips på markedet. De har en ekstra W i navnet sitt, hvor WW står for Warm White - med andre ord er du garantert et harmonisk lys som egner seg godt til steder man oppholder seg mye og ønsker en koselig atmosfære, som f.eks stue og soverom. 

  Gi deg selv frihet til å velge lys

  LED-lys i fargetonen RGB+WW kommer altså med et spektrum av regnbuens farger. Vi ønsker selvfølgelig at du skal kunne utnytte dette til det beste når du installerer lys i hjemmet ditt, og derfor har vi LED strips tilbehør som gir deg endeløs frihet. Ved hjelp av våre smarte fjernkontroller kan du enkelt velge mellom alle regnbuens farger slik at du kan skape det lyset du selv ønsker hjemme. 

  Velg mellom fjernkontroller hvor du kan sømløst veksle mellom ulike lyssettinger, eller gå for en mer innovativ fjernkontroll som Smart Home. Den gir deg muligheten til å bruke Google Home, Alexa eller appen Magic Home Pro for å kontrollere lysene, slik at du til og med kan styre lysene ved hjelp av stemmekontroll. Vi har også en populær kontroll med Bluetooth styring, som gjør at du aldri igjen trenger lete etter fjernkontrollen din hjemme.   {opfaqblock:101}
 • 12V IP68

  Utebelysningen du drømmer om

  Her i landet er det kanskje vanskelig å dyrke palmetrær og blomster året rundt, men likevel er det flere ting som kan sette prikken over i-en når det gjelder dekorasjon av hagen eller uteplassen. Med LED striper har du uendelige muligheter for å lage dekor som varer hele året, uten å tenke på snø eller regn. Uavhengig om det er sommer eller vinter, vil LED striper gi deg en effektiv og fleksibel belysning som du enkelt legger selv. 

  LED-striper er noe du enkelt kan montere selv, uavhengig om du har tekniske ferdigheter eller ikke. Vi har et stort utvalg av LED-lys til utendørsbruk, enten du ønsker å lyse opp en statue du har i hagen på vinterstid, eller skape en lyssetting som er helt unik i nabolaget.

  Finn riktig tilbehør

  Når du har lagt opp utebelysning, er ikke moroa over helt enda. Det finnes nemlig ulikt tilbehør som gjør det enkelt å egendefinere belysningen. Vi har en dimmer til 12V og 24V som gjør det mulig for deg å velge lysstyrke utendørs, og alltid sørge for at du skaper riktig stemning på uteplassen eller i hagen. Dimmere vil også spare deg både strøm og penger!

  Enten du velger små LED-moduler eller vår lange 5 meters rull som egner seg til utendørsbruk, har vi ledlys-tilbehør 12V IP68 som egner seg sammen med utelysene våre. Når et LED-lys kommer med klassifisering IP68 betyr det at de har dobbel inntrengningsbeskyttelse, slik at du er sikker på at det tåler både vind, vann og vær. Hvis du ønsker å lyse opp hagedammen din har vi også egne LED moduler som kan senkes hele 1 meter under vann, og med den smarte dimmeren kan du selv bestemme hvor sterkt lys du ønsker å bruke. 

  Alle sesonger og enhver høytid

  Hvis du pleier å pynte med julelys utendørs, er det kanskje på tide å se seg om etter en mer energibesparende løsning. Strømregningen i desember pleier ofte være den høyeste av alle i mange husstander, da vi dekorerer med lys både innendørs og utendørs. 

  Ved å velge LED-lys kan du spare over halvparten av strømregningen, uten å inngå kompromiss med kvaliteten. Hvis du samtidig investerer i en dimmer til julelysene dine, vil du kunne spare ytterligere. Et dimmet LED-lys kan spare så mye som 80%, slik at du kan bruke pengene på dine kjære og god mat i stedet. Velg og vrak blant LED strips tilbehør 12V IP68 for en kreativ belysning utendørs!  {opfaqblock:94}
 • 12V IP68 RGB

  Få det meste ut av ditt 12V IP68 LED-lys med det rette tilbehøret

  Vi har et bredt utvalg av tilbehør til LED-striper, slik at du kan forenkle hverdagen din. IP68 RGB LED er perfekte til bruk utendørs ettersom de er vanntette, og de kan til og med nedsenkes i vann til en viss dybde. De er det perfekte valget om du ønsker å fargelegge uteområdet, og med det riktige tilbehøret vil du kunne kontrollere farge og lysstyrke enkelt.

  OBS: IP68 LED-lys tåler vann, men det meste tilbehøret er IP20, og derfor ikke vannbestandig. Om du er avhengig av å kunne bruke tilbehøret i områder med vann, så er den perfekte løsningen vår Smart Home RGB controller - denne gir deg mulighet til å styre lysene ved hjelp av mobilen din.

  Fargelegg uteområdet i alle regnbuens farger  

  Måten 12v IP68 LED-striper er forseglet på gjør at de fint kan brukes utendørs, ettersom de tåler både regn og vind. Med våre smarte fjernkontroller kan du enkelt justere både lysstyrken og fargetonen på LED-lysene dine, og dermed tilpasse atmosfæren til alle mulige settinger! Ved noen få tastetrykk kan du enkelt skifte mellom ulike nyanser, noe som gir deg mulighet til å endre stemningen i uteområdet enkelt – på bare et sekund kan du skifte fra et fargerikt lekeområde for barna, til en romantisk setting med et dempet, koselig lys.

  De ulike kontrollene kommer med forskjellig alternativer, så ta en titt på beskrivelsen til produktene og finn det perfekte alternativet for deg. Om du er usikker på hvilket produkt som passer ditt ønsket bruk, ta gjerne kontakt med vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne.

  Kontroller RGB LED-stripen din via smartphone

  Vi har den perfekte løsningen om du ønsker å gjøre LED-lysene dine til en del av ditt Smart Home, slik at du kan kontrollere lysene ved hjelp av stemmekontroll eller et enkelt tastetrykk. Vår populære Smart Home RGB controller lar deg kontrollere RGB LED-stripen din via Google Home, Amazon Alexa eller Android / iPhone, og kobles enkelt til ditt WIFI. Aldri har det vært enklere å justere lysstyrke, fargenyanse, av/på-tider og andre innstillinger uansett hvor du befinner deg i huset eller hagen.

  Foretrekker du derimot en enklere fjernkontroll, har vi flere gode varianter i vårt sortiment. Vår RGB kontroller med fjernkontroll er perfekt om du ønsker en batteridreven modell med minnefunksjon. Til tross for den enkle tilkoblingen og det kompakte designet, gir denne deg muligheten til å skifte mellom 16 forskjellige fargeeffekter - dermed er du sikret den perfekte atmosfæren til alle anledninger.  {opfaqblock:96}
 • 24V

 • 24V RGB

 • 24V RGB+WW

 • 24V trappbelysning

 • 230V Neon Flex

 • 230V RGB Neon Flex

 • 230V

Tilbehør109 produkter

per side
Viser 1 - 104 av 109 produkter
Viser 1 - 104 av 109 produkter

Pris garanti led lyskilder

Det er veldig viktig når du kjøper et nytt LED produkt at du også får med deg det riktige tilbehøret. Dette gjør at du får den ultimate opplevelsen av produktet, og at du får utnyttet alle produktets funksjoner.

Det er forskjellige former for tilbehør du kan anskaffe når det gjelder LED strips, og på denne siden vil du kunne få et godt og oversiktlig innblikk i de forskjellige produktene innenfor denne kategorien. Her kan du altså finne blant annet strømforsyninger, du kan finne fjernkontroller for å skifte mellom lysfarger, du kan finne støpsler, festeklips og skjøtestykker.

Du kan også finne tilbehør som gjør det mulig å dimme lysstyrken. Altså har vi utstyr som både gjør det så lett som mulig for deg å montere LED strips der du ønsker det, og tilbehør som gir dine LED strips flere funksjoner. Alt her gjør altså dine nye strips meget anvendelige.